Atomic Heart: Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας

Οι Focus Entertainment και Mundfish ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του επερχόμενου action-RPG Atomic Heart, το οποίο διαδραματίζεται στην τρελή ουτοπία ενός εναλλακτικού κόσμου μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου 2023 σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC

Πάρτε μέρος σε εκρηκτικές αναμετρήσεις σε έναν τρελό και μεγαλειώδη ουτοπικό κόσμο

Μπείτε σε έναν κόσμο θαυμάτων και τελειότητας, στον οποίο οι άνθρωποι και τα δημιουργήματα τεχνητής νοημοσύνης ζουν αρμονικά... ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Βάλτε τα πράγματα στη θέση τους σε αυτή την απατηλή ουτοπία, εξερευνώντας έναν διεστραμμένο κόσμο επιστημονικής φαντασίας, ανατινάζοντας κακοποιά ρομπότ, γιγάντιες μηχανές, ακόμα και μεταλλαγμένους. Προσαρμόστε το στυλ μάχης σας ανάλογα τον αντίπαλο, χρησιμοποιήστε το περιβάλλον και αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας για να έχετε το πάνω χέρι σε μια θεαματική και αδυσώπητη εμπειρία μάχης. Αν θέλετε να αποκαλύψετε την αλήθεια, θα πρέπει να πληρώσετε με αίμα.

Το Atomic Heart θα κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου 2023 στα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC.


Loading