Αυτό είναι πλέον το τραγούδι με τα περισσότερα views στο YouTube!

Ούτε Despacito, ούτε See You Again, ούτε Gangnam Style ούτε τίποτα. Το ρεκόρ του video με τα περισσότερα views στο YouTube ανήκει πλέον σε ένα παιδικό τραγούδι, το οποίο σίγουρα γνωρίζετε καλά όσοι έχετε παιδιά ή έστω έχουν οι γύρω σας. Ο λόγος για το Baby Shark που ηχογράφησε η κορεάτικη Pinkfong και μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τα 7 δισεκατομμύρια προβολές από το 2015 μέχρι σήμερα!

Προσέξτε, το τραγούδι δεν αποτελεί σύνθεση της εταιρείας, καθώς λέγεται ότι έχει προκύψει από μια κατασκήνωση στις ΗΠΑ τη δεκαετία του 1970 και στα χρόνια του YouTube έχει κυκλοφορήσει σε…χιλιάδες εκδόσεις και παραλλαγές. Παρόλα αυτά, η Pinkfong είδε τη δική της ηχογράφηση με τον 10χρονο (τότε) αμερικανοκορεάτη Hope Segoine να διαλύει κάθε άλλο ρεκόρ στην πλατφόρμα.

Τα μυαλά μας, πάντως, έχουν γίνει…πουρές από τις συνεχόμενες επαναλήψεις ειδικά στην περίοδο της καραντίνας και ετοιμαζόμαστε τώρα για τον δεύτερο γύρο τουλάχιστον σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες. Έχει ενδιαφέρον η αναφορά του BBC που κάνει λόγο για ένα περιστατικό βασανισμού σε φυλακή της Oklahoma (ΗΠΑ), με τρεις δεσμοφύλακες να κατηγορούνται ότι ανάγκασαν τρόφιμους να ακούν επί δύο ώρες συνεχόμενο το πιασάρικο Baby Shark…

Είτε σας εκνευρίζει, είτε όχι, αυτοί είμαστε…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading