Baldur's Gate III: Δείτε το χορταστικό gameplay session από τη Larian Studios

Η Larian Studios τήρησε την υπόσχεση της και παρουσίασε ένα live gameplay session για να μας δώσει μια πραγματική εικόνα από τη δουλειά που έχει γίνει στο πολυαναμενόμενο Baldur’s Gate III.

Αν έχετε στη διάθεση σας ένα διωράκι είναι ότι πρέπει για να παρακολουθήσετε όλο το session, αλλά μπορούμε να καταγράψουμε ορισμένες παρατηρήσεις. Καταρχάς, το Underdark φαίνεται ότι θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο Baldur’s Gate III, διότι αποτελεί τη βάση των βασικών εχθρών, των Mind Flayers. Θα παίξουμε μέσα σε έναν τεράστιο λαβύρινθο γεμάτο κρυμμένες πόλεις, μπουντρούμια, σπηλιές κλπ.

Επίσης, έχουν γίνει ριζικές αναβαθμίσεις στη μηχανική και το gameplay, το οποίο είναι πιο πιστό στους κανόνες D&D. Η ζαριά του παίκτη δεν θα καλύπτει αποκλειστικά τις κινήσεις όλης της ομάδας, αλλά θα υπάρχει εναλλαγή για τους χαρακτήρες ώστε να οργανώνεις καλύτερα τη στρατηγική σου. Φυσικά, οι αποφάσεις που παίρνεις θα διαμορφώνουν ανάλογα και την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Είμαστε πλέον σε αναμονή για την early access που λογικά θα είναι διαθέσιμη τον Αύγουστο και δεν βλέπουμε την ώρα για την επιστροφή μιας σειράς RPG που έχει γράψει τη δική της ιστορία στον χώρο του gaming.

Μυστηριώδεις ικανότητες ξυπνούν μέσα σου προερχόμενες από το παράσιτο που φύτεψε στον εγκέφαλο σου ένας Mind Flayer. Μπορείς να του αντισταθείς και να στρέψεις το σκοτάδι εναντίον του ή να το αποδεχτείς και να γίνεις το απόλυτο κακό.
Μάζεψε την παρέα σου και επέστρεψε στο Forgotten Realms για να ζήσεις μια ιστορία για την συντροφικότητα και την προδοσία, τη θυσία και την επιβίωση, αλλά και το δέλεαρ για την απόλυτη εξουσία.
Απαχθέντας, μολυσμένος και χαμένος. Έχεις αρχίσει να μετατρέπεσαι σε τέρας, αλλά καθώς η μόλυνση εξαπλώνεται μέσα σου, ταυτόχρονα αυξάνεται και η δύναμη σου. Αυτή η δύναμη μπορεί να σε βοηθήσει να επιβιώσεις, αλλά θα υπάρχει και κάποιο τίμημα. Εκτός από τις ικανότητες σου, οι δεσμοί εμπιστοσύνης που θα χτίσεις με την παρέα σου θα είναι, ίσως, η μεγαλύτερη δύναμη σου. Θα βρεθείτε ανάμεσα σε μια μάχη μεταξύ δαιμόνων, θεοτήτων και άλλων απειλητικών δυνάμεων, αλλά εσείς θα καθορίσετε τη μοίρα του Forgotten Realms.
Επιλέξτε από μια ευρεία γκάμα φυλών και κλάσεων D&D ή παίξτε ως Origin χαρακτήρες. Περιηγηθείτε, λεηλατήστε και πολεμήστε στο ταξίδι σας μέσα στο Forgotten Realms και ακόμα παραπέρα. Παίξτε μόνοι σας ή διαλέξτε τους συντρόφους σας με προσοχή, ή παίξτε έως 4 άτομα μαζί στο multiplayer.
Κάθε περιπέτεια που ξεκινάτε δεν θα είναι ίδια με μια άλλη. Το Forgotten Realms είναι ένας αχανής, εξαιρετικά λεπτομερής και ποικιλόμορφος κόσμος με μυστικά που σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Γλιστρήστε, βουτήξτε, σκαρφαλώστε, αναρριχηθείτε και πηδήξτε καθώς ταξιδεύετε από τα βάθη του Underdark στις γοητευτικές στέγες της Upper City. Το πως θα επιβιώσετε και τι θα αφήσετε σε αυτόν τον κόσμο, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Photo Gallery

Loading