BERO: Ρομποτάκι Αndroid που μπορείς να χειριστείς από το smartphone σου [Video]

H εταιρεία Reality Robotics σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα νέο robot για τους fans του Android το οποίο θα μπορούν να χειρίζονται μέσω του smartphone τους. Η εμφάνιση του θυμίζει το διάσημο πράσινο ρομποτάκι του Android, έχει μέγεθος 4" και ακούει στο όνομα BERO (Be The Robot).

Το BERO διαθέτει έξι κινητήρες που του επιτρέπουν να πραγματοποιεί ρεαλιστικές κινήσεις και να χορεύει, δύο φωτάκια LED για μάτια, φωτιζόμενα ακουστικά (επαναφορτιζόμενα με USB) που αναβοσβήνουν με το ρυθμό της μουσικής και υποδοχή SD κάρτας για την αναπαραγωγή τραγουδιών.

Κατά τα άλλα, ο χρήστης μπορεί να προγραμματίζει όλες τις κινήσεις του και να το διαμορφώνει όπως επιθυμεί ενώ η σύνδεση του με το smartphone του χρήστη πραγματοποιείται μέσω Bluetooth.

Περισσότερες πληροφορίες για το BERO θα βρείτε στη σελίδα του στο Kickstarter, όπου μπορείτε και να το παραγγείλετε στην τιμή των $79. Σύμφωνα με τη Reality Robotics, καλώς εχόντων των πραγμάτων το ρομποτάκι θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον προσεχή Νοέμβριο παρέχοντας πιθανότατα και υποστήριξη για συσκευές iOS.

Loading