Η Bitdefender ανακοίνωσε την διάθεση της νέας σειράς προϊόντων 2017 για οικιακούς χρήστες.

bd-2017-boxes

Συγκεκριμένα, η γκάμα των καταναλωτικών προϊόντων για το 2017, περιλαμβάνει τα Bitdefender Internet Security 2017 και Antivirus Plus 2017, καθώς επίσης και τις ολοκληρωμένες σουίτες ασφάλειας Total Security Multi Device 2017 και Bitdefender Family Pack 2017.

Η τελευταία έκδοση των προϊόντων της Bitdefender περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τεχνολογίες cloud όπως και αλγόριθμους μηχανικής μάθησης για την εξάλειψη της απειλής των ransomware, η οποία εξαπλώνεται με ανησυχητικούς ρυθμούς μεταξύ των οικιακών χρηστών.

Η σειρά Bitdefender 2017 παρουσιάζει επίσης το Wi-Fi Security Advisor, το οποίο αξιολογεί την ασφάλεια των δικτύων που οι χρήστες συνδέονται όταν μετακινούνται, όπως αυτά σε καταστήματα cafe, αεροδρόμια και hot-spots, καθώς επίσης ενημερώνει για τυχόν τρωτά σημεία.

Ακόμα ένα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι το Safepay με προστασία Wi-Fi Hotspot, το οποίο διασφαλίζει τις online συναλλαγές και διατηρεί τα πολύτιμα προσωπικά στοιχεία ασφαλή.

Η νέα προϊοντική σειρά λογισμικών ασφαλείας της Bitdefender, διαθέτει πλήρως εξελληνισμένο μενού, είναι συμβατή με Windows, Mac OSX και Android και θα την βρείτε διαθέσιμη στις μεγάλες αλυσίδες λιανικής, σε επιλεγμένους συνεργάτες και στο www.bitdefender.gr

Advertisements