Call of Duty: Black Ops 6, νέο teaser trailer με μπόλικα '90s

Παρόλο που η Microsoft και η Activision σχεδιάζουν να αποκαλύψουν πολλές επίσημες πληροφορίες για το Call of Duty: Black Ops 6 στις 9 Ιουνίου αμέσως μετά την εκδήλωση Xbox Games Showcase, αυτό δεν τις εμπόδισε να δημοσιεύσουν ακόμη νέα teasers για το επερχόμενο first-person shooter.

Μετά τη δημιουργία μιας teaser ιστοσελίδας, Thetruthlies.com, την περασμένη εβδομάδα, η Activision δημοσίευσε άλλο ένα teaser video για το παιχνίδι στο επίσημο κανάλι του Call of Duty στο YouTube. Δείχνει τόσο πραγματικά όσο και φανταστικά αποσπάσματα που προέρχονται από τη δεκαετία του 1990. Αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνει τις προηγούμενες φήμες ότι το Black Ops 6 θα διαδραματίζεται, τουλάχιστον εν μέρει, κατά την περίοδο του πολέμου του Κόλπου στις αρχές της δεκαετίας του '90.

Ορισμένα από τα αποσπάσματα δείχνουν πλάνα τόσο του προέδρου George H.W. Bush όσο και του προέδρου Bill Clinton, μαζί με τον αντιπρόεδρο Al Gore, την πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Margaret Thatcher και τον πρώην και εκλιπόντα πρόεδρο του Ιράκ Saddam Hussein. Δείχνει επίσης μερικά φανταστικά πλάνα από το «Frank's Woods» , ένα προφανές υπονοούμενο για την τηλεοπτική σειρά Dawson's Creek της δεκαετίας του 1990. Το γενικό μήνυμα είναι ότι οι άνθρωποι έχουν εξαπατηθεί για ορισμένα απροσδιόριστα γεγονότα και ότι πρέπει να ξυπνήσουν για να μάθουν την αλήθεια. Θα πρέπει να δούμε πώς θα εξελιχθούν όλα αυτά στην ιστορία του Black Ops 6.

Η Activision έχει επίσης προγραμματίσει ένα live-action trailer «αποκάλυψης» για το Black Ops 6, το οποίο υποτίθεται ότι θα προβληθεί την Τρίτη 28 Μαΐου.

Ανεπιβεβαίωτες φήμες αναφέρουν ότι το παιχνίδι θα είναι μια Day One κυκλοφορία για το Xbox Game Pass, γεγονός που θα μπορούσε να βοηθήσει στην αύξηση των αριθμών συνδρομητών για την υπηρεσία της Microsoft. Μέχρι στιγμής, το μόνο παιχνίδι της Activision Blizzard που έχει προστεθεί στο Xbox Game Pass από τότε που η Microsoft αγόρασε τον εκδότη ήταν το Diablo IV, κάτι που συνέβη στα τέλη Μαρτίου.

Loading