Call of Duty: Black Ops Cold War, επίσημο trailer για την PC έκδοση

Η Activision είναι έτοιμη για το λανσάρισμα του Call of Duty: Black Ops Cold War, το οποίο περιμένουμε σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Windows PC στις 13 Νοεμβρίου 2020, και προετοιμάζει ειδικά τους PC gamers με ένα νέο trailer, αλλά και με τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει ο υπολογιστής τους.

Παρουσιάζει ενδιαφέρον το γεγονός ότι έχει δημιουργήσει διαφορετικές λίστες ανάλογα με τις δυνατότητες συστήματος (π.χ. για υποστήριξη Ultra RTX ή απλό Ray Tracing) που μπορείτε να δείτε αναλυτικά στην εικόνα που ακολουθεί, αλλά εμείς θα σταθούμε κυρίως στο γεγονός ότι η εγκατάσταση καταλαμβάνει πολύ αποθηκευτικό χώρο. Για παράδειγμα, εάν επιλέξεις μόνο το multiplayer mode χρειάζεσαι 50GB ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου, ενώ μπορείς να φτάσεις και τα 250GB (!) εάν διαθέτεις κάρτα γραφικών GeForce RTX 3080.

cod-black-ops-cold-war-pc-requirements.jpg


Το Call of Duty: Black Ops Cold War αποτελεί άμεσο sequel του πρώτου Black Ops της σειράς. Το σκηνικό μας μεταφέρει πίσω στο 1981 στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας, όπου θα δούμε και πάλι τον Alex Mason από το πρώτο Black Ops, αλλά και τους Frank Woods και Jason Hudson. Παρόλα αυτά, οι gamers δεν θα μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν διότι αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός ανώνυμου πράκτορα.

Η υπόθεση εστιάζει στον Περσέα (Perseus) έναν θρυλικό Ρώσο πράκτορα που κατάφερε να διεισδύσει σε υψηλόβαθμες θέσεις στις ΗΠΑ από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, χωρίς να αποκαλυφθεί ποτέ η πραγματική ταυτότητα του. Στην ενημέρωση της CIA για την αποστολή, ο Perseus κατηγορείται ότι έχει κλέψει πυρηνικά μυστικά από το Manhattan Project του 1943 και σχεδόν κατάφερε να πάρει στα χέρια του μια πυρηνική βόμβα κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ. Τον χαρακτηρίζουν ως τη μεγαλύτερη απειλή του ελεύθερου κόσμου και…εισέρχεται στο δωμάτιο ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ, Ronald Reagan.

cod-black-ops-cold-war-pc-screen-1.jpg

Την ανάπτυξη του campaign ανέλαβε η Raven Software, η οποία παρείχε συμβουλευτικό ρόλο σε προηγούμενα παιχνίδια Call of Duty, σχεδιάζοντας χάρτες και διάφορα άλλα στοιχεία. Η εταιρεία έδειξε στην εκδήλωση για τον Τύπο ορισμένα δείγματα από τις αποστολές, αλλά όχι gameplay. Η αισθητική, πάντως, θα είναι ξεκάθαρα 80’s και έχει δοθεί τρομερή προσοχή στη λεπτομέρεια για να πετύχουν την ατμόσφαιρα της εποχής.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[CallOfDuty]

Loading