Λίγο περίεργα φαίνεται ότι ξεκίνησε το 2018 για το τμήμα LG Mobile, καθώς μετά τις δηλώσεις στο CES 2018 ότι θα λανσάρουν νέο smartphone "όποτε υπάρχει ανάγκη" και όχι σε τακτικές περιόδους, πριν από λίγο ήρθε στη δημοσιότητα μια αναφορά της ιστοσελίδας The Investor ότι πάρθηκε η απόφαση να...πετάξουν στα σκουπίδια το LG G7 και να ξεκινήσουν από την αρχή τον σχεδιασμό για τον διάδοχο του LG G6!

Για την ακρίβεια, ο αντιπρόεδρος και CEO της LG Electronics, Jo Seong-jin φέρεται ότι έδωσε την εντολή για τον ριζικό επανασχεδιασμό του επόμενης γενιάς smartphone (δεν γνωρίζουμε αν θα μείνει η ονομασία LG G7), με αποτέλεσμα η παρουσίαση του να πάει πίσω τουλάχιστον μέχρι και τον Απρίλιο. Η απόφαση κοινοποιήθηκε στα κατώτερα στελέχη με την ολοκλήρωση του CES 2018 και φημολογείται ότι πάρθηκε επειδή δεν έβρισκαν ένα πραγματικά ισχυρό selling point για την "ακυρωμένη" ναυαρχίδα.

Ίσως να είναι και η κατάλληλη ευκαιρία για να προχωρήσει το rebranding των high-end smartphones της LG και μάλιστα χωρίς το άγχος του άμεσου ανταγωνισμού με τα Galaxy S9/S9+ της Samsung. Δεν αποκλείεται ότι θα έχουμε περισσότερες επίσημες πληροφορίες από το MWC 2018 τον επόμενο μήνα σχετικά με την ημερομηνία παρουσίασης του LG G7 ή όπως αλλιώς θα λέγεται.

[via]

Advertisements