Το CityVille διαθέσιμο στο Google+!

Μπορεί το θέμα των ημερών να είναι οι αλλαγές στο Facebook (βλ. Facebook Timeline), ωστόσο το Google+ αποκτά έναν ισχυρό σύμμαχο, που δεν είναι άλλος από τη Zynga!

CityVille Google+

Συγκεκριμένα, πλέον έχει προστεθεί στα Google+ Games το CityVille, το δημοφιλέστερο παιχνίδι του Facebook, με τη Zynga να "προδίδει" το κοινωνικό δίκτυο που την ανέδειξε σε κορυφαία εταιρία social gaming.

"Το CityVille έγινε το κορυφαίο παιχνίδι μας στο Facebook, και ήταν πολύ φυσιολογικό να δημιουργήσουμε την αντίστοιχη έκδοση για το Google+. Ο απώτερος στόχος είναι να φέρουμε τα παιχνίδια μας σε όλες τις πλατφόρμες"

Αυτή τη στιγμή, το δημοφιλέστερο παιχνίδι στο Google+ είναι το Angry Birds της Rovio, το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει για το Facebook, αλλά πλέον η Rovio αποκτά έναν ισχυρό αντίπαλο στο νεοσύστατο κοινωνικό δίκτυο της Google.

Το σίγουρο είναι ότι η Zynga είδε την πρωτοκαθεδρία της στο Facebook να απειλείται από αρκετούς αντιπάλους, όπως η Electronic Arts με το The Sims Social, και για αυτό θέλει να μπει δυνατά και στο Google+, το οποίο αισίως έχει φτάσει τα 43.4 εκατ. χρήστες σε όλο τον κόσμο.

[πηγή Zynga]
Loading