Darksiders 1, Darksiders 2 και Steep δωρεάν στο Epic Games Store!

Ολοκληρώθηκε η ενέργεια 12 Days of Free Games στο Epic Games Store και η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζαμε αν θα συνεχιστεί η παροχή δωρεάν παιχνιδιών από το κατάστημα και τη νέα χρονιά. Τελικά, όχι μόνο συνεχίζεται το πανηγύρι, αλλά σήμερα προστέθηκαν τρία ακόμη δωρεάν παιχνίδια που μπορούμε να προσθέσουμε όλοι στη βιβλιοθήκη μας μέχρι και τις 9 Ιανουαρίου 2020. Συγκεκριμένα, με μια επίσκεψη στο Epic Games Store θα βρείτε τα Darksiders Warmastered Edition, Darksiders II Deathinitive Edition και Steep!

Κανένα από τα τρία δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Τα Darksiders είναι κλασικά hack ’n’ slash games και μάλιστα έρχονται με αναβαθμισμένα γραφικά, αλλά και όλα τα DLCs για το δεύτερο μέρος. Σε ό,τι αφορά το Steep, είναι ένα παιχνίδι για τους λάτρεις των extreme sports από την Ubisoft, με open-world περιβάλλον για σκι, snowboard, wing suit και paragliding, φυσικά με multiplayer mode.

Μπορείτε να τα αποκτήσετε όλα δωρεάν από τα ακόλουθα links (έχετε καιρό μέχρι τις 9 Ιανουαρίου 2020) και πλέον περιμένουμε να δούμε για πόσο θα συνεχιστεί αυτή η πολιτική με τα free games από την εταιρεία.

Darksiders Warmastered Edition - [Epic Games Store Link]

Darksiders II Deathinitive Edition - [Epic Games Store Link]

Steep - [Epic Games Store Link]

Loading