Diablo III: Reaper of Souls, ανακοινώθηκε επίσημα το expansion του παιχνιδιού [Gamescom 2013]

diablo_iii

Το περιμέναμε εδώ και λίγες ημέρες και πλέον είναι επίσημο. Η Blizzard ανακοίνωσε στη Gamescom 2013 ότι το Reaper of Souls θα είναι το πρώτο expansion του Diablo III, το οποίο θα περιλαμβάνει το νέο Crusader class (συνολικά έφτασαν τα 6), δυνατότητα level up μέχρι 70, νέο act και τον Malthael ως νέο μεγάλο "κακό".

Ο Malthael είναι ένας έκπτωτος άγγελος της σοφίας και του θανάτου, ο οποίος ηγείται μιας λεγεώνας αγγέλων του θανάτου, οι οποίοι "θερίζουν" δαίμονες και ανθρώπους χωρίς διακρίσεις, και τους μετατρέπουν σε πιόνια του Malthael. Το expansion θα περιλαμβάνει και νέους τύπους τεράτων (Seraphs, Executioners, Death Maidens), ενώ το act λαμβάνει χώρα στην πόλη Westmarch.

Σε ό,τι αφορά το Crusader class, ουσιαστικά πρόκειται για έναν Holy Knight (όχι Paladin) που περιγράφεται ως "ανθρώπινη μηχανή πολέμου", με ιδιαίτερες ικανότητες και μεσαίου εύρους επιθετική τακτική.

Ακόμη, η Blizzard ενσωματώνει και το νέο loot system (Loot 2.0), με αρκετές βελτιώσεις που θα διορθώσουν τα κακώς κείμενα του Diablo III, καθώς θα μειωθεί το πλήθος των αντικειμένων που "πέφτουν" για να μη κουβαλάτε άχρηστα πράγματα, ενώ θα είναι πιο συναφή με το class που έχετε επιλέξει. Επίσης, πιο συχνή θα γίνει και η "πτώση" legendary αντικειμένων. Τέλος, προστίθεται και το mode 'Loot Runs', όπου ο παίκτης θα μπορεί να σφάζει με τις ώρες random εχθρούς για να κερδίζει αντικείμενα.

Δυστυχώς, η Blizzard δεν ανακοίνωσε ημερομηνία κυκλοφορίας.

Loading