Diablo III: Τα πρώτα trailers, πληροφορίες και screenshots για την έκδοση του PS3!

Diablo III PS3 Screenshot

Σχεδόν έναν χρόνο μετά το ντεμπούτο του Diablo III στα PCs και λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της Blizzard στην παρουσίαση του PlayStation 4, η εταιρεία κυκλοφορεί τα πρώτα trailers και δημοσιεύει screenshots που αποδεικνύουν ότι εργάζεται σκληρά για να μεταφέρει το δημοφιλέστατο παιχνίδι στις παιχνιδοκονσόλες, και συγκεκριμένα σε αυτή την περίπτωση στα PS3 και PS4.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκδοση του Diablo III για παιχνιδοκονσόλες θα διαφέρει ελαφρώς από αυτήν των PCs, καθώς θα είναι εφικτό να παίζει κανείς offline, δεν θα υποστηρίζεται το Auction House (αλλά θα υπάρχει ένα σύστημα ανταλλαγών μέσα από ειδικό menu), θα υπάρχουν λιγότερα διαθέσιμα αντικείμενα (drops), ενώ θα βελτιωθούν σημαντικά τα cinematics και οι μάχες με τα μεγάλα bosses. Επιπλέον, η έκδοση θα περιλαμβάνει όλα τα διαθέσιμα patches που θα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τότε (12 Μαρτίου κυκλοφόρησε το 1.7).

Η Blizzard αναφέρει ότι το Diablo III δεν θα είναι απαραίτητα αποκλειστικό για τις παιχνιδοκονσόλες της Sony, ενώ δεν ξεκαθαρίζεται αν θα συμπεριληφθεί στα launch games του PS4 ή αν θα κυκλοφορήσει νωρίτερα για το PS3. Εσείς πιστεύετε ότι θα μπορούσατε να παίξετε Diablo σε μια παιχνιδοκονσόλα;

[1, 2, 3]

Loading