Disney+: 28+ εκατ. συνδρομητές, Mandalorian τον Οκτώβριο και Ελλάδα το Μάρτιο του 2021

Μετά το teaser του Super Bowl LIV, η Disney προχώρησε σε πιο αναλυτικές αποκαλύψεις για τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των νέων σειρών της στη συνδρομητική υπηρεσία Disney+, η οποία μέσα σε 3 μήνες έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερους από 28 εκατομμύρια συνδρομητές στις ΗΠΑ.

Στην πρόσφατη συνάντηση των μετόχων για τα οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου, ο CEO της εταιρείας, κ. Bob Iger, δήλωσε πως τον Οκτώβριο θα γίνει η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν για το εξαιρετικό The Mandalorian, ενώ το The Falcon & The Winter Soldier θα προβληθεί τον Αύγουστο και το WandaVision το Δεκέμβριο.

Παραδόξως, ο κ. Iger δεν αναφέρθηκε καθόλου στο Loki, παρά το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκε στο trailer του Super Bowl LIV. Επιβεβαίωσε, ωστόσο, ότι ετοιμάζονται αρκετές νέες σειρές της Marvel για το Disney+, με τις τρεις που προαναφέραμε και τα She-Hulk, Hawkeye, Ms. Marvel, Moon Knight, καθώς και το animated What If?.

Αν αναρωτιέστε πότε θα ανοίξει το Disney+ στην Ελλάδα, δυστυχώς οι πληροφορίες που έρχονται τοποθετούν τη χώρα μας στο κύμα του Μαρτίου 2021, άρα θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη έναν χρόνο για να αποκτήσουμε πρόσβαση. Εκτός, φυσικά, αν χρησιμοποιείτε κάποια υπηρεσία VPN…

[via]

Loading