Δωρεάν παιχνίδια από Ubisoft και WB games έως τις 21 Μαΐου 2020

Δεν είναι και λίγα τα δωρεάν παιχνίδια που μοίρασαν οι εταιρείες εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, με σκοπό να διευκολύνουν την κατάσταση για εκατομμύρια gamers σε όλο τον κόσμο. Συμφωνούμε όλοι ότι την παράσταση σε αυτές τις δωρεές την έχει κλέψει η Epic Games και η Rockstar που μοιράζουν δωρεάν το Grand Theft Auto V (προλαβαίνετε μέχρι τις 21 Μαΐου 2020 να το κάνετε για πάντα δικό σας), αλλά υπάρχουν αυτές τις ημέρες και άλλα giveaways.

lego-ninjago.jpg

Ένα από αυτά είναι από τη WB Games, η οποία μοιράζει εντελώς δωρεάν για όλους το LEGO Ninjago Movie Video Game για Xbox One, Windows PC και PS4, αρκεί να προλάβουμε να τα προσθέσουμε στις βιβλιοθήκες μας έως τις 21 Μαΐου 2020. Το παιχνίδι είχε κυκλοφορήσει το 2017 και ακολουθεί πιστά την υπόθεση της ομώνυμης ταινίας, δηλαδή την περιπέτεια των Lloyd, Zane, Kai, Master Wu και της υπόλοιπης παρέας που θέλουν να σταματήσουν τον Lord Garmadon από το να κατακτήσει το Ninjago.

Επίσης μέχρι τις 21 Μαΐου 2020 μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν τα Discovery Tour: Ancient Greece και Discovery Tour: Ancient Egypt μέσα από την πλατφόρμα Uplay της Ubisoft. Πρόκειται για δύο αυτόνομα εκπαιδευτικά παιχνίδια που σου δίνουν τη δυνατότητα να περιηγηθείς χωρίς κανέναν “κίνδυνο” στους κόσμους των Assassin’s Creed Odyssey και Assassin’s Creed Origins αντίστοιχα. Η Ubisoft συνεργάστηκε με επαγγελματίες ιστορικούς για να αποδώσει όσο το δυνατόν πιο πιστά τις χρονικές περιόδους όπου εκτυλίσσονται τα δύο δημοφιλή επεισόδια. Αν έχετε στην κατοχή σας τα δύο παιχνίδια, τότε μπορείτε να βρείτε τις εκδόσεις Discovery Tour μέσα από αυτά.

Loading