DualSense Edge: Αυτό είναι το νέο τηλεχειριστήριο για PlayStation

Η έναρξη της Gamescom 2022 ήταν γεμάτη με ανακοινώσεις πολλών νέων παιχνιδιών και ενημερώσεις για τίτλους που είχαν αποκαλυφθεί στο παρελθόν, αλλά μέσα σε όλο αυτό το πανηγύρι έγιναν και τα αποκαλυπτήρια του νέου τηλεχειριστηρίου της Sony.

sony-dualsense-edge-1.jpg

Ο λόγος για το DualSense Edge, το οποίο ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία με το «απλό» DualSense, αλλά φαίνεται πως είναι ελαφρώς πιο ογκώδες και προσφέρει τη δυνατότητα επαναπρογραμματισμού όλων των κουμπιών και των sticks του. Η εταιρεία αναφέρει στο επίσημο blog ότι μπορείς να αλλάζεις την λειτουργία κάθε κουμπιού, να ρυθμίζεις την ευαισθησία των joysticks, ενώ υπάρχει και ενσωματωμένο κουμπί Fn απ’ όπου μπορείς να αλλάζεις προφίλ παίκτη, να ρυθμίζεις την ένταση του ήχου και την ισορροπία στο chat.

sony-dualsense-edge.jpg

Εξυπακούεται ότι το DualSense Edge υποστηρίζει όλες τις τεχνολογίες που γνωρίσαμε στο original τηλεχειριστήριο (π.χ. απτική ανάδραση, adaptive triggers) και σαν ένα ακόμη έξτρα μπορείς να αλλάζεις την εμφάνιση των sticks και των κουμπιών με άλλα modules.

Δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας και η τιμή του μέχρι στιγμής.

Loading