Εκκίνηση για το Epic Games Store Mega Sale με εξαιρετικό πρώτο δωρεάν game!

Ξεκίνησε το Epic Games Store Mega Sale και αυτό σημαίνει ότι τα μυστηριώδη δώρα έχουν επιστρέψει και πάλι στο κατάστημα. Αν κρίνουμε από τα προηγούμενα χρόνια, αυτά τα ειδικά δώρα τείνουν να είναι λίγο πιο προβεβλημένα από τις τυπικές εβδομαδιαίες προσφορές του καταστήματος. Το πρώτο δωρεάν game της ενέργειας είναι το Dragon Age: Inquisition - Game of the Year Edition, το δημοφιλέστατο RPG που αναπτύχθηκε από την BioWare.

Το Dragon Age: Inquisition που κυκλοφόρησε το 2014 ως το τρίτο μέρος της σειράς, αποτελεί ένα ακόμη αφηγηματικό RPG που εξελίσσεται ανάλογα με τις επιλογές του χρήστη. Αυτή τη φορά, η ιστορία βάζει τους παίκτες να προσπαθούν να διευθετήσουν τους πολέμους των φατριών που συμβαίνουν στην ήπειρο Thedas, ενώ ορδές δαιμόνων εξαπολύονται από μια πύλη στον ουρανό.

Στο παιχνίδι θα διασχίσετε πολλές περιοχές για να συγκεντρώσετε συμμάχους και να αποκτήσετε επιρροή προκειμένου να φτιάξετε μια πολεμική μηχανή ικανή να νικήσει τον στρατό των δαιμόνων. Το γεγονός ότι πρόκειται για την έκδοση GOTY του τίτλου σημαίνει ότι λαμβάνετε επίσης δωρεάν όλο το story DLC.

Με το επόμενο Dragon Age στον ορίζοντα, αυτή μπορεί να είναι μια καλή ευκαιρία για τους ενδιαφερόμενους παίκτες να δουν τι έχει να προσφέρει αυτό το δημοφιλές σύμπαν φαντασίας. Το Dragon Age: Dreadwolf δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά το πολυαναμενόμενο RPG της BioWare πρόκειται να αποκαλυφθεί πλήρως αργότερα μέσα στη χρονιά.

Το Dragon Age: Inquisition - Game of the Year Edition είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store μέχρι τις 23 Μαΐου και όπως πάντα, θα πρέπει να ολοκληρώσετε την εικονική αγορά του με μηδενικό αντίτιμο προκειμένου να προστεθεί και να παρεμείνει για πάντα στη βιβλιοθήκη σας.

Dragon Age: Inquisition - [Epic Games Store Link]

Loading