Elden Ring: Δεν χάνεται το story trailer από τα The Game Awards 2021

Δεν θα μπορούσε να λείπει το περίφημο Elden Ring από την εκδήλωση The Game Awards 2021, αφού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κερδίζει τον τίτλο του πιο πολυαναμενόμενου παιχνιδιού. Πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία, αφού η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για τις 25 Φεβρουαρίου 2022, και η δημιουργός FromSoftware μας κερνά ακόμη ένα video που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το opening cinematic.

Μέσα από το νέο video γίνεται μια μικρή αφήγηση για την ιστορία του Elden Ring σχετικά με το ποιοι το διέλυσαν και τί τους οδήγησε σε αυτήν την απόφαση. Ο gamer θα κληθεί φυσικά να ενώσει τα κομμάτια και να ξαναφτιάξει το Elden Ring, ανακαλύπτοντας παράλληλα τη σκοτεινή ιστορία του στην πορεία. Το σίγουρο είναι ότι αφότου διαλύθηκε το Elden Ring ξέσπασε ένας πόλεμος ανάμεσα στους ημίθεους.

Υπενθυμίζουμε ότι στο σενάριο συμμετέχει και ο George R.R. Martin, ενώ είναι ξεκάθαρος ο Dark Souls χαρακτήρας που έχουν δώσει σε όλο το concept. Ας ελπίσουμε ότι θα δικαιώσει τις μεγάλες προσδοκίες που δημιούργησε στους gamers τα προηγούμενα χρόνια.

Το Elden Ring κυκλοφορεί στις 25 Φεβρουαρίου 2022 για Windows PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 και PS5.

Στο Elden Ring θα δούμε έναν πραγματικά τεράστιο χάρτη της περιοχής Lands Between όπου οι gamers θα μπορούν να τοποθετούν “πινέζες” για να πλοηγούνται με ευκολία στα σημεία που τους ενδιαφέρουν την εκάστοτε στιγμή.
Το Lands Between είναι ιδιαίτερα πυκνό και επικίνδυνο, επομένως, καμμία περίηγηση δεν θα μπορεί να χαρακτηριστεί ως “μια βόλτα στο πάρκο”. Το περιβάλλον βρίθει από πράγματα που μπορείς να ανακαλύψεις, σπηλιές γεμάτες κινδύνους που σε καλούν να τις εξερευνήσεις, ενώ ανά πάσα στιγμή μπορεί να δεχθείς επίθεση από διάφορες ομάδες ή ακόμη και από δράκους.
Θα δούμε μια τεράστια ποικιλία διαφορετικού τύπου dungeons και όχι μόνο τα κλασικά “μπουντρούμια”. Από σπηλιές μέχρι βουνοκορφές και υποβρύχια βασίλεια, αλλά και τα περίφημα Legacy Dungeons που είναι μεγάλα σε μέγεθος και περιβάλλονται από οχυρώσεις.
Οι χαρακτήρες των παικτών (The Tarnished) θα έχουν στη διάθεση τους αρκετά όπλα, όπως σπαθιά, τόξα, μαγεία που σε ορισμένες περιπτώσεις θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν και ενόσω βρίσκονται επάνω στο Spirit Steed. Θα δούμε και στοιχεία platform, καθώς με τη βοήθεια του Spirit Steed μπορείς να πραγματοποιείς διπλό άλμα για να ξεπερνάς εμπόδια και να φτάνεις σε περιοχές που θα ήταν αδύνατο να δεις χωρίς αυτό.
Σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού θα είναι και οι βοήθεια που θα μπορείς να πάρεις από τα πτώματα συμμάχων που πέφτουν στις μάχες. Για ένα προσωρινό διάστημα θα είναι εφικτό να αναστήσεις έως 2 παίκτες για να σε βοηθήσουν στο co-op multiplayer ή μικρές ομάδες βοηθητικών τεράτων και AI-controlled χαρακτήρες.
Οι αποστολές θα είναι εφικτό να ολοκληρωθούν με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα θα μπορείς να επιλέξεις αν θα ρίξεις ένα οχυρό καταστρέφοντας το με όλες σου τις δυνάμεις ή να μπεις αθόρυβα για να κάνεις τη δουλειά εκ των έσω.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.


Loading