Elden Ring: Ένα τελευταίο trailer - επισκόπηση λίγο πριν την κυκλοφορία του

Σε 5 ημέρες κυκλοφορεί ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα παιχνίδια των τελευταίων ετών και η δημιουργός From Software δεν χάνει την ευκαιρία να ρίξει λάδι στη φωτιά των gamers. Η εταιρεία έχει αποκαλύψει αρκετό υλικό για το Elden Ring τον τελευταίο καιρό, με πιο πρόσφατα τα videos για τις διάφορες διαθέσιμες κλάσεις. Σήμερα, ωστόσο, έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα νέο trailer - επισκόπηση του παιχνιδιού για να έχουμε μια σφαιρική εικόνα.

Καταρχάς, το video ξεκινά παρουσιάζοντας στους gamers την υπόθεση του Elden Ring. Θα αναλάβουν τον έλεγχο μιας ομάδας εξόριστων ηρώων που είναι γνωστοί ως οι The Tarnished (Οι Αμαυρωμένοι). Στη συνέχεια βλέπουμε τον μυστηριώδη κόσμο και τους επικίνδυνους εχθρούς που τριγυρνούν σε αυτόν, καθώς και ορισμένα dungeons που είναι αρκετά πιο διαφορετικά από τον «επάνω κόσμο».

Στο Elden Ring θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην εξερεύνηση του κόσμου με σχεδόν απόλυτη ελευθερία για τον παίκτη, τόσο στις κινήσεις, όσο και στη διαμόρφωση του χαρακτήρα και του εξοπλισμού τους. Στο τέλος του video γίνεται σύντομη περιγραφή του multiplayer και το κλείσιμο περιλαμβάνει ακόμη περισσότερο gameplay.

Υπενθυμίζουμε ότι η From Software συνεργάστηκε με τον George R.R. Martin (Game of Thrones) για το σενάριο του Elden Ring. Το gameplay θα δανείζεται αρκετά στοιχεία από τα παιχνίδια Dark Souls, παρά το γεγονός ότι έχουμε να κάνουμε με ένα open-world περιβάλλον.

Το Elden Ring κυκλοφορεί στις 25 Φεβρουαρίου 2022 για Windows PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

Loading