Facebook Messenger: Νέες themes, βελτιώσεις και λειτουργίες

Νέα χαρακτηριστικά για την πλατφόρμα του Messenger και του Facebook ανακοίνωσε η εταιρεία, καθώς προσέθεσε νέα θέματα για τις συνομιλίες, εισήγαγε βελτιώσεις για το Facebook Pay, αλλά και προχώρησε με την προσθήκη μία γρήγορης απάντησης στα πολυμέσα (φωτογραφίες - videos) που στέλνονται στο περιβάλλον των συζητήσεων.

facebook-messenger-new-2.jpg

Τρία νέα θέματα προσφέρονται στους χρήστες του Messenger, συμπεριλαμβανομένων αυτών με το πρόσωπο της Olivia Rodrigo για να γιορτάσει την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της με τίτλο Sour, εκείνων με βασικό θέμα την Παγκόσμια Ημέρα των Ωκεανών για την προώθηση της καθαριότητας του ωκεανού αλλά και με θέμα το F9 - Fast and Furious 9 - για τον εορτασμό της 20ής επετείου.

Το Facebook Pay επίσης λαμβάνει μερικές νέες βελτιώσεις που κάνουν την υπηρεσία πληρωμών ευκολότερη και ασφαλέστερη στη χρήση για όσους δέχονται πληρωμές από πελάτες και άγνωστους χρήστες – όπως οι freelancers. Οι χρήστες μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν κωδικούς QR και συνδέσμους πληρωμής για να στέλνουν πληροφορίες και να ζητούν χρήματα.

facebook-messenger-new-1.jpg

Τέλος, συστήνεται ένας καλός τρόπος άμεσης απάντησης σε μηνύματα πολυμέσων στις συνομιλίες. Οι χρήστες μπορούν να απαντήσουν, για παράδειγμα, σε φωτογραφίες και βίντεο, όπως θα ακριβώς θα έκαναν στα Stories.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[Facebook]

Loading