Οι περισσότεροι από εμάς όταν μιλάμε για κοινωνικά δίκτυα συνήθως αναφερόμαστε στα δημοφιλέστατα Facebook, Twitter και εσχάτως το Google+, ενώ κατά καιρούς έχουμε δει μέσα από το Techgear.gr διάφορα πιο εξειδικευμένα, όπως είναι τα Touristlink, Ourspot, So.cl κ.ά.

Foursquare Promo

Έτσι, λόγω της πληθώρας κοινωνικών δικτύων που ξεφυτρώνουν από παντού, η Foursquare αποφάσισε να δημιουργήσει ένα video, το οποίο προβάλεται και στην αρχική σελίδα της, με σκοπό να δελεάσει νέους χρήστες να εγγραφούν και να βάλουν στην καθημερινότητα τους τις λειτουργίες του.

Για όσους δεν γνωρίζουν, μέσα από το Foursquare μπορούν να δηλώνουν τις προτιμήσεις τους για πράγματα της καθημερινότητας τους (π.χ. φαγητό, εξόδους, ταξίδια κλπ.), όπως και για τους φίλους τους, με αποτέλεσμα η Foursquare να τους "ανταμείβει" με μετάλλια (badges), καθημερινές προσφορές, προτάσεις κλπ.

Η αλήθεια είναι ότι η Foursquare έχει καταφέρει να πάρει αρκετά επενδυτικά κεφάλαια, παρουσιάζοντας αξιοσημείωτη ανάπτυξη τα τελευταία τρία χρόνια με περισσότερους από 15 εκατ. χρήστες, ωστόσο, ακόμα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τα βαριά χαρτιά. Όπως και να ΄χει, το video είναι ευχάριστο:


Hi! I want to learn more about foursquare

Advertisements