Όπως αναμενόταν, οι hackers που χτύπησαν το HBO σε μια από τις μεγαλύτερες επιθέσεις των τελευταίων ετών (ίσως μεγαλύτερη και από αυτήν στη Sony το 2014) προχώρησαν στη διαρροή του 4ου επεισοδίου της φετινής σεζόν του Game of Thrones με τίτλο "The Spoils of War".

Το link για το επεισόδιο μοιράστηκε για λίγη ώρα από μια υποσελίδα στο δίκτυο Reddit μέσω ενός Google Drive link, αλλά η αντίδραση της Google ήταν αρκετά γρήγορη για την απόσυρση του link επειδή παραβίαζε τους Όρους Χρήσης της υπηρεσίας. Παρόλα αυτά, πρόλαβαν να το κατεβάσουν πάρα πολλοί χρήστες και είναι θέμα χρόνου να ξεπηδήσει σε διάφορα torrent sites. Απ' όσα αναφέρουν όσοι το παρακολούθησαν, το επεισόδιο είναι γνήσιο αλλά η ποιότητα είναι χαμηλή.

Το HBO δεν έχει σχολιάσει ακόμα το γεγονός της σημερινής διαρροής, ωστόσο, όπως αναφέρουν πολλοί αναλυτές, η ζημιά από την επίθεση είναι πολύ μεγαλύτερη και αφορά πιο σοβαρά δεδομένα σε σύγκριση με μερικά επεισόδια.

Update: Η διαρροή του επεισοδίου δεν έγινε τελικά από τους hackers που χτύπησαν το HBO, αλλά από το δίκτυο Star India που έχει τα δικαιώματα της σειράς για τη Ινδία και επιβεβαίωσε, μάλιστα, ότι διέρρευσε από αυτούς.

[via]

Advertisements