up_icon
Samsung Home Cinema

H κορυφαία LED οθόνη Samsung The Wall ήρθε στην Ελλάδα

12 Οκτωβρίου 2020 Yannis Elpidis

H κορυφαία LED οθόνη Samsung The Wall ήρθε στην Ελλάδα

Η Samsung Electronics Hellas υποδέχεται στην Ελλάδα την επαναστατική MicroLED οθόνη, The Wall. Η οθόνη The Wall είναι αρθρωτή (modular) και διατίθεται σε διαφορετικές διαστάσεις από 75 έως 292 ίντσες, προσφέροντας απαράμιλλη ποιότητα εικόνας και ένα μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα, ιδανικό για κάθε επαγγελματικό ή οικιακό χώρο που δίνει έμφαση στην πολυτέλεια.

Η LED οθόνη επόμενης γενιάς, The Wall, ενσωματώνει τις καινοτόμες τεχνολογίες της Samsung, για να δημιουργήσει μια μοναδική, καθηλωτική εμπειρία θέασης. Χάρη στην τεχνολογία Ultra Chroma προσφέρει υψηλής ποιότητας, ζωντανά και φυσικά χρώματα, όπως ποτέ άλλοτε. Διαθέτοντας την καλύτερη τεχνολογία ποιότητας εικόνας του κλάδου, η The Wall χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες βελτίωσης εικόνας HDR - LED HDR, υποστήριξη HDR10+ και Multi-link HDR, για απόδοση υψηλής φωτεινότητας και αντίθεσης σε κάθε σκηνή, για εικόνες υψηλής ακρίβειας.

Δεδομένου ότι αποτελεί την πιο σύγχρονη τεχνολογία απεικόνισης που έχει κυκλοφορήσει στην αγορά την τελευταία δεκαετία, η MicroLED οθόνη της Samsung εισαγάγει στη βιομηχανία της εικόνας αξιοσημείωτα και πρωτόγνωρα πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τις συμβατικές οθόνες, όπως η ταχύτητα σάρωσης, η μακροζωία της οθόνης κ.α. Το Infinity Design, με λεπτό και χωρίς πλαίσιο σχέδιο, της επιτρέπει να συνδυάζεται άψογα με το χώρο, δίνοντας στο θεατή τη δυνατότητα να βλέπει αυτό που θέλει χωρίς περισπασμούς, ενώ το διακοσμητικό πλαίσιό της με μεταλλικό φινίρισμα διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα, με δυνατότητα εξατομίκευσης, δημιουργεί ένα κομψό και σοφιστικέ αποτέλεσμα. Επιπλέον, η αρθρωτή κατασκευή της σε modules, επιτρέπει την προσαρμογή του μεγέθους, του σχήματος και της αναλογίας της οθόνης στις ανάγκες του χώρου, σύμφωνα με την εκάστοτε αισθητική.

Η Samsung The Wall δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου οικοσυστήματος, τόσο για ένα επιχειρηματικό χώρο, σε συνδυασμό με τη λύση magic Info, όσο και για ένα πολυτελές περιβάλλον, με το entertainment mode για εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες ψυχαγωγίας, αλλά και το Ambient Mode, που εναρμονίζει την οθόνη με τον περιβάλλοντα χώρο, όταν αυτή είναι σβηστή. Για τα εικαστικά της οθόνης The Wall, η Samsung συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες, όπως οι Harman Luxury Audio και Steinway Lyngdorf για λύσεις ήχου, οι Control4, Crestron και Savant για οικιακές λύσεις αυτοματισμού και οι Domotz, Ihiji και OrvC για την δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης για συνεργάτες καναλιών.

Υπενθυμίζεται πως τον Μάιο του 2019 η Samsung The Wall απέσπασε το βραβείο «Οθόνη της Χρονιάς» στα Display Industry Awards (DIAs) που απονέμονται από το διάσημο forum Society for Information Display και αποτελούν αναγνώριση για καινοτόμα προϊόντα, εξαρτήματα και εφαρμογές προβολής, που αναμένεται να διαμορφώσουν το μέλλον της παγκόσμιας βιομηχανίας θέασης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γνωρίσουν από κοντά την πρωτοποριακή MicroLED οθόνη, The Wall, επικοινωνώντας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης B2B Πελατών της Samsung Electronics Hellas στο τηλέφωνο 213 016 3831.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Samsung Electronics στην Ελλάδα, επισκεφθείτε το www.samsung.com/gr και το www.displaysolutions.samsung.com

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Yannis Elpidis

Είμαι ένας λάτρης της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Γνώρισα τον πρώτο μου υπολογιστή στα μέσα της δεκαετίας του '80 και ήταν "love at first sight" που λένε και στο χωριό μου. Θα με βρείτε καθημερινά στη "Darkpony Digital".

Αγαπημένο μότο:
 "There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't."

ΣΧΟΛΙΑ
techgear_icon