Halo Infinite: Έρχεται στις 8 Δεκεμβρίου 2021, δείτε το νέο trailer

Η διαρροή για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Halo Infinite αποδείχθηκε αληθινή, καθώς η Microsoft επιβεβαίωσε στη Gamescom 2021 πως θα δούμε το νέο επεισόδιο της σειράς στις 8 Δεκεμβρίου 2021. Παράλληλα, δημοσίευσε και ένα νέο cinematic trailer που αξίζει να το δείτε.

Το Halo Infinite περιλαμβάνει single-player campaign και multiplayer mode, αλλά σίγουρα δεν θα δούμε co-op mode για την κεντρική ιστορία στο λανσάρισμα, κάτι που χαρακτήριζε τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Επίσης, το Forge level editor θα προστεθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Το Halo Infinite θα περιλαμβάνει single-player campaign, αλλά και multiplayer mode που θα είναι διαθέσιμο δωρεάν για όλους, ενώ οι συνδρομητές της υπηρεσίας Game Pass θα έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του (δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία μέχρι στιγμής). Από το gameplay trailer για την Epic Campaign γίνεται σαφές ότι ο Master Chief θα έχει τη βοήθεια μιας νέας Τεχνητής Νοημοσύνης στην προσπάθεια του να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει και να ξεπεράσει τις μυστηριώδεις προκλήσεις που θα συναντήσει στην πορεία.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading