Hogwarts Legacy: Μια ματιά στην αποκλειστική αποστολή για PS4 και PS5

Η Sony αποκάλυψε ένα ακόμη δείγμα από το αποκλειστικό περιεχόμενο που θα απολαύσουν οι κάτοχοι PS4 και PS5 στο επερχόμενο Hogwarts Legacy. Πρόκειται για την αποκλειστική αποστολή Haunted Hogsmeade Shop Quest όπου οι gamers θα εξερευνήσουν ένα μαγαζί στην πόλη Hogsmeade, μια πόλη που βρίσκεται κοντά στο Hogwarts, και θα παίξουν ένα μίνι horror game.

Από το trailer βλέπουμε έναν σπουδαστή του Hogwarts να ρωτά την Madam Mason σχετικά με την αγορά ενός καταστήματος, με την τελευταία να τον προειδοποιεί για τους κινδύνους και να τον ενημερώνει ότι οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες είχαν αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα. Στη συνέχεια ο σπουδαστής κατεβαίνει στο υπόγειο χρησιμοποιώντας μια μυστική σκάλα, τρέχει στους διαδρόμους και έρχεται αντιμέτωπος με κούκλες - μανεκέν που ζωντανεύουν στο σκοτάδι.

Το Hogwarts Legacy θα μας μεταφέρει στα τέλη του 19ου αιώνα όπου οι gamers επιλέγουν τον χαρακτήρα τους (Wizard ή Witch) στο 5ο έτος φοίτησης στην ακαδημία. Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές διαμόρφωσης του χαρακτήρα, αρκετές ειδικότητες για να διαλέξεις (π.χ. Defense Against the Dark Arts, Charms, Botany, Potions κλπ.), ενώ θα δούμε πολλές χαρακτηριστικές τοποθεσίες που γνωρίζουμε από τα βιβλία και τις ταινίες Harry Potter (Common Rooms, Kitchens, The Forbidden Forest, Hogsmeade, Gringotts Wizarding Band, Room of Requirement κ.ά.).

Οι gamers θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον Professor Figg προκειμένου να αντιμετωπίσουν την επερχόμενη επανάσταση των Goblins. Στο σύστημα μάχης μπορείς να χρησιμοποιήσεις φυλαχτά, φίλτρα, ξόρκια και meleé χτυπήματα για να βγάλεις από τη μέση πληθώρα εχθρών, από goblins και τέρατα μέχρι άλλους μάγους και μάγισσες.

Ως action-RPG παιχνίδι περιλαμβάνει πολύ εξερεύνηση και δυνατότητες αναβάθμισης των ικανοτήτων του χαρακτήρα, όπως και δημιουργία δικών σου φίλτρων και άλλων βοηθημάτων που μαθαίνεις στις αίθουσες της Ακαδημίας. Επίσης, μπορείς να πετάς επάνω σε σκουπόξυλο για εύκολη και γρήγορη μεταφορά στον κόσμο του παιχνιδιού.

Το Hogwarts Legacy θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου 2023 για Windows PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 και PS5.

Loading