Hood: Outlaws and Legends, νέο trailer μας δίνει μια καλή εικόνα από τις μάχες

Η Sumo Digital δημοσίευσε ένα νέο trailer για το Hood: Outlaws and Legends, το επερχόμενο action game που περιμένουμε στις 7 Μαΐου 2021 για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S. Αυτή τη φορά το trailer μας δείχνει πως περίπου θα εξελίσσονται οι μάχης, με μια ομάδα παικτών να εισβάλει σε μια καλά φρουρούμενη περιοχή αποφεύγοντας τους αντιπάλους που διαχειρίζεται το AI του παιχνιδιού προκειμένου να αρπάξουν την πολύτιμη λεία.

Το πρόβλημα είναι ότι ταυτόχρονα θα έχει τον ίδιο στόχο και μια άλλη ομάδα παικτών με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να έρχονται αντιμέτωπες τόσο μεταξύ τους, όσο και με το AI. Γι’ αυτό θα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η στρατηγική που θα ακολουθεί η κάθε ομάδα, αφού θα μπορούσε για παράδειγμα η μία να δώσει ένα “θεωρητικό” προβάδισμα στην άλλη επιτρέποντας της να πλησιάσει περισσότερο στον θησαυρό (άρα να βγάλει από τη μέση το AI) και στη συνέχεια να της τον αρπάξει στήνοντας ενέδρα στο κατάλληλο σημείο.

Οι μάχες στο Hood: Outlaws and Legends θα γίνονται σε μορφή 4vs4 και κάθε παίκτης θα έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που θα είναι χρήσιμα σε διαφορετικά σημεία του χάρτη. Για παράδειγμα οι Rangers μπορούν να χρησιμοποιήσουν τόξο από μεγάλη απόσταση, οι Hunters είναι ειδικοί στις κοντινές εκτελέσεις, οι Brawlers κουβαλούν βαριοπούλα για ωμή δύναμη σε συρράξεις μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ οι Mystics λειτουργούν ως θεραπευτές και ιχνηλάτες.

Μόλις η ομάδα καταφέρει να αρπάξει τον θησαυρό και τον μεταφέρει πίσω στην κρυψώνα της, θα μπορεί να ξοδέψει τη λεία για να αναβαθμίσει τη βάση της, να διαμορφώσει τους χαρακτήρες, να ξεκλειδώσει νέες ικανότητες ή ακόμη και να χαρίσει κάποιο μέρος της στους φτωχούς.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading