Η Microsoft προσθέτει δύο νέες λειτουργίες ασφαλείας στο Hotmail

Η Microsoft προσθέτει δύο νέες λειτουργίες στην υπηρεσία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της, Hotmail, προκειμένου να κρατήσει τους λογαριασμούς των χρηστών της ασφαλείς από τις γνωστές παρεμβάσεις τρίτων που τελευταία δίνουν και παίρνουν…

Η πρώτη από αυτές έχει να κάνει με την απαγόρευση κοινά χρησιμοποιούμενων passwords. Από δω και πέρα, κωδικοί του τύπου “123456” δε θα γίνονται δεκτοί, οπότε αν έχετε έναν τέτοιο κωδικό μάλλον θα χρειαστεί να γίνετε λίγο πιο δημιουργικοί στο κοντινό μέλλον.

Η δεύτερη και σημαντικότερη λειτουργία σχετίζεται με την αναφορά “πειραγμένων” λογαριασμών email. Την επόμενη φορά που η θεία Μαρίτσα σας προτείνει μέσω email να δοκιμάσετε Viagra θα μπορείτε να αναφέρετε το λογαριασμό της στην ομάδα του Hotmail.

H αναφορά θα μπορεί να γίνεται με δύο τρόπους: Πρώτον, τοποθετώντας τα εν λόγω spam emails στο φάκελο Junk και δεύτερον με μια ολοκαίνουρια επιλογή στο Drop Down Menu, με την οποία θα μπορούν να χαρακτηρίζουν τα Email ως “My friend’s been hacked”.

Μάλιστα, εκτός από τους λογαριασμούς Hotmail θα μπορούν να αναφερθούν και αυτοί σε Yahoo και Gmail ενημερώνοντας τις αρμόδιες υπηρσίες κάθε φορά για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

This entry was posted in Internet, Microsoft and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.