Huawei: Φήμες για σειρά από gaming laptops και δική της...παιχνιδοκονσόλα

Όσο παραμένει στις μαύρες λίστες του Υπουργείου Εμπορίου των ΗΠΑ, η Huawei δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα στην αγορά των smartphones. Αυτό σημαίνει ότι θα στρέψει περισσότερο την προσοχή της σε άλλες κατηγορίες προϊόντων όπου τα πηγαίνει ήδη πάρα πολύ καλά (π.χ. wearables και laptops), ενώ κυκλοφορεί μια φήμη τις τελευταίες ώρες πως καλοβλέπει και τον χώρο του gaming.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα HuaweiCentral, η Huawei θα επεκταθεί και στην κατηγορία των gaming laptops με μια νέα σειρά που ενδεχομένως θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, κάτι που ακούγεται αρκετά εφικτό και λογικό ειδικά αν θυμηθούμε πως η μέχρι πρόσφατα θυγατρική Honor κυκλοφόρησε το δικό της gaming laptop με ονομασία Honor Hunter τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Αυτό που μας προκάλεσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η φήμη για τη δημιουργία δικής της παιχνιδοκονσόλας (!) με σκοπό να ανταγωνιστεί τις Sony, Microsoft και Nintendo. Χωρίς να υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για να ενισχυθεί η συγκεκριμένη φημολογία, εμείς θα πούμε ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο μοιάζει πολύ τραβηγμένο με τα σημερινά δεδομένα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading