Huawei Mate 40: Επίσημο render από την εταιρεία αποκαλύπτει ιδιαίτερο camera module

Μέσα στο Σαββατοκύριακο είχαμε την ανακοίνωση του Richard Yu, CEO της Huawei, για την εκδήλωση της παρουσίασης της νέας σειράς Huawei Mate 40, και πριν από λίγη ώρα πήρε τη σκυτάλη ο κ. He Gang, πρόεδρος του τμήματος smartphones, για να δημοσιεύση ένα επίσημο μισοσκιασμένο render που αποκαλύπτει ένα πολύ ενδιαφέρον camera module στο πίσω μέρος.

Σε αντίθεση με το κυκλικό camera module της σειράς Mate 30, στο Huawei Mate 40 φαίνεται ότι θα δούμε ένα οκτάγωνο σχήμα, επομένως, πάνε περίπατο τα renders που ήρθαν στη δημοσιότητα τις προηγούμενες εβδομάδες από γνωστούς leaksters. Δεν αποκλείεται, πάντως, το συγκεκριμένο ιδιαίτερο camera module να είναι τοποθετημένο σε μία από τις εκδόσεις της σειράς (π.χ. Mate 40 Pro).

Εκτός από την εικόνα που βλέπουμε δεν έχουμε κάτι άλλο που να αφορά τους αισθητήρες ή άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς. Από προηγούμενες διαρροές φημολογείται ότι χρησιμοποιούν επεξεργαστή Kirin 9000 σε αρχιτεκτονική κλίμακας 5nm με ενσωματωμένο 5G modem, κύριος αισθητήρα 108MP με 9P φακό σε συνδυασμό με περισκοπικό φακό για 5x οπτικό zoom, έναν ακόμη αισθητήρα με φακό ultrawide και ToF για λήψεις πληροφοριών βάθους πεδίου. Επίσης, είναι εξαιρετικά πιθανό ότι θα δούμε και νέο φορτιστή ισχύος 66W για ταχύτατη φόρτιση.

Η επίσημη παρουσίαση της σειράς Huawei Mate 40 θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου 2020.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading