HUAWEI Mate 50 Pro: Ο βασιλιάς της mobile Φωτογραφίας θέτει νέους κανόνες στην premium κατηγορία


Ήταν το 2013 όταν η HUAWEI παρουσίασε για πρώτη φορά την σειρά Mate στο καταναλωτικό κοινό και από τότε κάθε χρόνο έκανε άλματα ανάπτυξης σε ό,τι αφορά την απόδοση και την καινοτομία. Μέχρι να ολοκληρωθεί η προηγούμενη δεκαετία, τα μοντέλα της σειράς HUAWEI Mate είχαν ήδη καθιερωθεί στην συνείδηση του κόσμου ως οι συσκευές - αναφορά για το συνολικό πακέτο επιδόσεων που προσφέρουν, αλλά και για τις νέες εξελίξεις στον τομέα της smartphone φωτογραφίας.

Η HUAWEI δεν σταμάτησε ποτέ να καινοτομεί και να αναζητά τον τρόπο να ανεβάσει τον πήχη ακόμα περισσότερο σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της. Μετά από ένα διάλειμμα ενός έτους, η εταιρεία επιστρέφει στην δημοφιλή σειρά με το HUAWEI Mate 50 Pro, το οποίο έχει ήδη καταφέρει να αναρριχηθεί στην κορυφή του DxOMark με συνολική βαθμολογία ρεκόρ (149 βαθμοί) και πλέον είναι επίσημα το καλύτερο smartphone όλων των εποχών στον τομέα της φωτογραφίας!

huawei-mate-50-pro-dxomark-top.jpg

Το καλύτερο σύστημα κάμερας όλων των εποχών σε smartphone!

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει τοποθετήσει για πρώτη φορά στη βιομηχανία ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα 10 επιπέδων στον κύριο αισθητήρα 50MP Ultra Aperture, το οποίο ξεκλειδώνει πρωτοποριακές δυνατότητες για τις λήψεις των χρηστών είτε στο αυτόματο mode, είτε στο επαγγελματικό για τους πιο καταρτισμένους με ποιότητα εφάμιλλη των πανάκριβων DSLRs! Σε αυτό βοηθούν και οι εξελιγμένοι αλγόριθμοι που έχει αναπτύξει η HUAWEI, καθώς και οι προηγμένες λειτουργίες για κορυφαίες λήψεις φωτογραφιών και videos με απίστευτη καθαρότητα, λεπτομέρεια και φυσικότητα σε κάθε συνθήκη φωτισμού!

Το σύστημα κάμερας περιλαμβάνει, επίσης, περισκοπική κάμερα τηλεφακού με δυνατότητα zoom έως 200x για να φέρνει μπροστά στα μάτια του χρήστη ακόμα και τα πιο μακρινά σημεία ενδιαφέροντος, καθώς και ευρυγώνια κάμερα για μακροσκοπικές λήψεις που αποκαλύπτουν μαγικές λεπτομέρειες από πολύ κοντινές λήψεις με εξαιρετική ευκρίνεια. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο DxoMark έδωσε μια τόσο υψηλή βαθμολογία αναδεικνύοντας την κάμερα του HUAWEI Mate 50 Pro ως την πιο ολοκληρωμένη λύση που έχουμε δει ποτέ σε smartphone.

huawei-mate-50-pro-eagle.jpg


Εντυπωσιακή Κατασκευή, Υψηλές Επιδόσεις και Πρωτοποριακές Λειτουργίες

Το HUAWEI Mate 50 Pro δεν είναι, όμως, μόνο η κάμερα του. Πρόκειται για μια premium ναυαρχίδα σε κάθε έκφανση του. Από τον εντυπωσιακό σχεδιασμό με τα πολυτελή υλικά κατασκευής που το καθιστούν πρωτοποριακά όμορφο μέχρι το πανίσχυρο hardware και τις προηγμένες έξυπνες λειτουργίες που ενισχύουν σημαντικά την απόδοση και δίνουν πραγματική λύση σε κάθε ανάγκη του σύγχρονου, απαιτητικού χρήστη. Χαρακτηριστικά παραδείγματα το SuperHold που απελευθερώνει έξυπνα την μνήμη για να εξασφαλίσει απρόσκοπτο multitasking (ταυτόχρονη χρήση πολλαπλών εφαρμογών), το SuperStorage που αφαιρεί τα διπλότυπα αρχεία και συμπιέζει τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς συχνά για να έχεις περισσότερο διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο, αλλά και το πρωτοποριακό SuperEnergy που τίθεται σε λειτουργία όταν η στάθμη της μπαταρίας φτάσει στο 1% εξασφαλίζοντας τουλάχιστον 3 ώρες αναμονής ή 12 λεπτά κλήσης!

huawei-mate-50-pro-black-front.jpg

Ναι, έχει και εφαρμογές - υπηρεσίες Google

Η πλειοψηφία των καταναλωτών το έχει εμπεδώσει, αλλά πάντοτε υπάρχουν οι ημιμαθείς και οι καλοθελητές που έχουν την δική τους ατζέντα. Στο HUAWEI Mate 50 Pro απολαμβάνεις την σκληρή δουλειά που έχει γίνει στην ανάπτυξη και την εξέλιξη του οικοσυστήματος HMS (HUAWEI Mobile Services), το οποίο προσφέρει όχι μόνο αξιόλογες εναλλακτικές επιλογές για χάρτες, αναζήτηση, αλληλογραφία, διασκέδαση κλπ.), αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες δημοφιλείς εφαρμογές από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους developers παγκοσμίως μέσα από το κατάστημα AppGallery.

Το AppGallery προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία εφαρμογών με μοναδικά οφέλη, ύψιστη ασφάλεια, premium προτάσεις, άμεσες ενημερώσεις και πληθώρα υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις πτυχές της ψηφιακής καθημερινότητας των χρηστών. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι το AppGallery καταγράφει πλέον περισσότερους από 580 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα σε όλο τον κόσμο, με τα 45 εκατομμύρια εξ αυτών να είναι κάτοικοι της Ευρώπης.

Η εμπειρία χρήσης, λοιπόν, ενός HUAWEI smartphone κινείται στο ανώτατο επίπεδο και πραγματικά δεν λείπει τίποτα από όσα έχει συνηθίσει να χρησιμοποιεί παραδοσιακά ο μέσος καταναλωτής. Από δημοφιλείς εφαρμογές όπως τα Facebook Messenger, Viber, Instagram, WhatsApp και TikTok, μέχρι υπηρεσίες τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank), υπηρεσίες διανομής φαγητού (e-food, BOX), ταξί (Taxiplon), παρόχους τηλεπικοινωνιών (COSMOTE, Vodafone, WIND) και συστήματα mobile πληρωμών (My Alpha Wallet), το AppGallery δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από οποιοδήποτε άλλο κατάστημα εφαρμογών.

Για όσους δεν μπορούν να ζήσουν μακριά από τις native εφαρμογές της Google, υπάρχει πανεύκολη λύση και για αυτές χωρίς να χρειάζεται να θέσεις σε κίνδυνο την ψηφιακή ασφάλεια σου ή να ξοδέψεις χρόνο για περίπλοκες ενέργειες. Μέσα στο AppGallery συμπεριλαμβάνεται η εφαρμογή Gspace που μπορείς να εγκαταστήσεις στη HUAWEI συσκευή σου με ένα άγγιγμα και εκεί θα βρεις όλες τις υπηρεσίες της Google όπως YouTube, Gmail, Google Maps, Google Docs, Google Sheets και Google Drive! Όσοι επιθυμούν, μάλιστα, να τις νιώθουν σαν native εφαρμογές, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να δημιουργήσουν μια συντόμευση στην αρχική οθόνη του smartphone ή του tablet τους και από εκεί και πέρα δεν θα ξεχωρίζει το περιβάλλον χρήσης από αυτό οποιουδήποτε άλλου smartphone. Τόσο απλά και γρήγορα!

mate50-pro-kv-wallpeper-black.jpg

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Όσοι ενδιαφέρεστε για το νέο HUAWEI Mate 50 Pro μπορείτε να επισκεφθείτε τα sites των επίσημων συνεργατών της HUAWEI, Κωτσόβολος, Public, Mediamarkt, Γερμανός, ή την ιστοσελίδα, της εταιρείας.

huawei-nova-10-1.jpg

HUAWEI nova 10 - Τεχνολογία και Premium Κατασκευή για Όλους!

Αν μη τι άλλο, η HUAWEI έχει αποδείξει επανειλημμένα στο παρελθόν ότι μπορεί να προσφέρει υψηλή τεχνολογία και κορυφαία απόδοση σε συνδυασμό με όμορφο design σε όλες τις κατηγορίες τιμής, αντιλαμβανόμενη ότι δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα (ή και την διάθεση) να κινηθούν στην premium κατηγορία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το ολοκαίνουργιο HUAWEI nova 10, ένα φανταστικό mid-range smartphone για κάθε χρήστη που ξεχωρίζει για την ποιοτική και εξαιρετικά λεπτή και ελαφρία κατασκευή του (πάχος μόλις 6.88mm, βάρος 168gr), την πρωτοποριακή selfie κάμερα με αισθητήρα 60MP ultrawide, την τεράστια αυτονομία του με τεχνολογία ταχύτατης φόρτισης SuperCharge σε ισχύ 66W, αλλά και προηγμένο σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος με αισθητήρα 50MP RYYB Ultra Vision!

huawei-nova-10.jpg

Είναι εξαιρετικά σπάνιο να συναντήσεις ένα τόσο όμορφο smartphone σε αυτήν την κατηγορία και μια ματιά στο Smart Orbit Ring της πίσω κάμερας αρκεί για να σε πείσει. Το HUAWEI nova 10 σου προσφέρει ένα απόλυτα ισορροπημένο πακέτο εμφάνισης - επιδόσεων με αφετηρία την premium κατασκευή και ενδιάμεσους σταθμούς την κορυφαία οθόνη 6.67’’ OLED FHD+ 120Hz, τις προηγμένες κάμερες εμπρός και πίσω, το ταχύτατο περιβάλλον χρήσης (φυσικά με εφαρμογές Google μέσω του Gspace) και την αυτονομία του, για να τερματίσεις ενθουσιασμένος στην τρομερά ανταγωνιστική τιμή του!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.


Loading