HUAWEI P50 Pro: Κι όμως, υπάρχει τρόπος να έχεις πρόσβαση στα δίκτυα 5G

Παρά τις αντιξοότητες και τις κυρώσεις της αμερικανικής κυβέρνησης, η HUAWEI εξακολουθεί να δημιουργεί σπουδαία smartphones που δυστυχώς στερούνται της επίσημης υποστήριξης των εφαρμογών - υπηρεσιών της Google, αλλά και την πρόσβαση στα δίκτυα 5G. Για αμφότερα τα προβλήματα υπάρχουν λύσεις, όπως το G Space (θα μιλήσουμε αναλυτικά για αυτό σύντομα) για την εγκατάσταση και την κανονική λειτουργία των υπηρεσιών της Google, ενώ τώρα έρχεται η Soyealink να φέρει και το 5G στο HUAWEI P50 Pro!

huawei-p50-pro-5g-case-2.jpg

Πρόκειται για μια θήκη της εταιρείας που κοστίζει 799 yuan (περίπου €115) και δίνει πρόσβαση στα δίκτυα 5G (sub-6GHz και mmWave) χάριν στον ενσωματωμένο dual-core επεξεργαστή και την eSIM. Όλη η διαδικασία ελέγχεται πλήρως από το smartphone και πρακτικά ο κάτοχος του HUAWEI P50 Pro το μόνο που έχει να κάνει είναι να φορέσει τη θήκη στη συσκευή του για να έχει πλήρη πρόσβαση στα δίκτυα 5G.

Η θήκη της Soyealink έχει πάχος 3.2mm και ζυγίζει 52gr, είναι κατασκευασμένη από ειδικά επεξεργασμένη πολυουρεθάνη με υφή δέρματος και για την ώρα διατίθεται μόνο σε ανοικτό γκρι χρώμα. Η τροφοδοσία της γίνεται με σύνδεση στην υποδοχή USB-C του HUAWEI P50 Pro και διαθέτει δική της υποδοχή USB-C για να φορτίζεις τη συσκευή, και μάλιστα υποστηρίζει την τεχνολογία SuperCharge της HUAWEI, όπως και τις ταχύτητες του πρωτοκόλλου USB 2.0 για τη μεταφορά δεδομένων.

huawei-p50-pro-5g-case-1.jpg

Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα κυκλοφορήσει σε άλλες αγορές πλην Κίνας, αλλά αν αποδειχθεί πως λειτουργεί σωστά, τότε δεν αποκλείεται να δούμε τη HUAWEI να κυκλοφορεί αντίστοιχες θήκες δικής της κατασκευής για όλα τα σύγχρονα μοντέλα της.

[via]

Loading