Η Activision ετοιμάζει νέο mobile game στον κόσμο του Call of Duty χωρίς την Tencent

Το Call of Duty: Mobile είναι ένα από τα πιο χρυσοφόρα mobile games όλων των εποχών, μιας και “καθαρίζει” μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια ετησίως για λογαριασμό των Activision και Tencent. Παρόλα αυτά, η πρώτη είναι διατεθειμένη να δημιουργήσει ακόμη έναν mobile τίτλο χωρίς τη συμμετοχή του κινεζικού κολοσσού, προκειμένου να καρπωθεί όλα τα κέρδη χωρίς “μοιρασιές” σε άλλους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα VideoGamesChronicle, η Activision έχει αναρτήσει αγγελίες για θέσεις εργασίας που θα καλύψουν τις ανάγκες του νεοσύστατου studio Activision Mobile, το οποίο με τη σειρά του θα προχωρήσει στην ανάπτυξη ενός νέο AAA mobile παιχνιδιού βασισμένου στον κόσμο του Call of Duty.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία που να αφορά το Activision Mobile και ενδεχομένως τα αποκαλυπτήρια να γίνουν στο πλαίσιο της E3 2021 που ξεκινά σε λίγες ημέρες. Δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο studio να αναλάβει και την ανάπτυξη νέων mobile τίτλων στον κόσμο του Warcraft, κάτι που είχαμε ακούσει ξανά πριν από μερικούς μήνες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[via]

Loading