Activision Blizzard: Επιθυμεί να φέρει όλα τα δημοφιλή video games της σε Android και iOS

Με το Call of Duty: Mobile να σαρώνει τόσο σε όγκο παικτών (300 εκατ. gamers σε έναν χρόνο), όσο και σε τζίρο, η Activision Blizzard είναι αποφασισμένη να αφιερώσει ακόμη περισσότερους πόρους για τη μεταφορά των κορυφαίων παιχνιδιών της στις φορητές συσκευές και ουσιαστικά αυτό προανήγγειλε ο COO της εταιρείας, κ. Daniel Alegre, στην πρόσφατα ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του τελευταίου τριμήνου.

Η επίσημη θέση του κ. Alegre είναι ότι η Activision Blizzard έχει την ευκαιρία να προσεγγίσει μια πολύ ευρύτερη μάζα gamers και ο mobile τομέας προσφέρεται για να αποκομίσουν ακόμη μεγαλύτερα κέρδη από τα video games τους. Γι’ αυτό σταδιακά θα δούμε πολλούς δημοφιλείς τίτλους να κυκλοφορούν σε εκδόσεις για συσκευές Android και iOS.

Ήδη γνωρίζουμε ότι η εταιρεία εργάζεται επάνω στα Diablo Immortal και Crash Bandicoot: On The Run, τα οποία αναμένονται μέσα στο 2021, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα σειρές όπως τα Overwatch, World of Warcraft και StarCraft, σε ειδικές εκδόσεις τους βελτιστοποιημένες για τις μικρότερες οθόνες και τον χειρισμό μέσω αφής.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading