Diablo Immortal: Νέο gameplay video για το επερχόμενο mobile game

Με πολύ αργούς ρυθμούς συνεχίζεται η ανάπτυξη του Diablo Immortal, το mobile game της Blizzard που ανακοινώθηκε επίσημα στη BlizzCon 2018, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουμε ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία του. Τουλάχιστον, αυτή τη φορά μπορούμε να δούμε ένα νέο gameplay trailer που έπαιξε για πρώτη φορά στη ChinaJoy 2020.

Όπως βλέπουμε στο video, το gameplay του Diablo Immortal θα είναι αντίστοιχο με αυτό των παιχνιδιών της σειράς και θα υπάρχουν 6 διαθέσιμες κλάσεις ηρώων για να διάλεξει ο παίκτης (Barbarian, Crusader, Wizard, Monk, Demon Hunter και Necromancer).

Η υπόθεση του Diablo Immortal τοποθετείται ανάμεσα στα Diablo 2 και Diablo 3. Το παιχνίδι θα παρέχει μια ζωντανή και συνεχώς εξελισσόμενη εμπειρία gameplay με την προσθήκη νέων κλάσεων, νέων ιστοριών, νέων αποστολών και νέων αντικειμένων στα μελλοντικά updates.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα social στοιχεία για γνωριμία με άλλους παίκτες και σχηματισμό ομάδων πριν την έναρξη των αποστολών μέσα από το Westmarch, τον κεντρικό κόμβο του Diablo Immortal. Σύμφωνα με τη Blizzard, στο μέλλον θα προσφέρονται "δυναμικά events" σε ειδικές ζώνες όπου θα έχει πρόσβαση ο καθένας, όπως και αποστολές σε ειδικά διαμορφωμένα dungeons. Δεν θα λείψουν, επίσης, ανεξερεύνητες περιοχές του Sanctuary, όπως και άλλες γνώριμες περιοχές από τα προηγούμενα Diablo.

Σε ό,τι αφορά το gameplay, η Blizzard αναφέρει ότι έχει καταφέρει να το προσαρμόσει στις οθόνες αφής και οι gamers θα βιώσουν μια απόλυτα φυσική εμπειρία με εύκολο χειρισμό.

Ποιος ξέρει, ίσως μέσα στις επόμενες ημέρες να γίνει και η επίσημη ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας.

Loading