Η άνοιξη ήρθε και φέτος από τη HUAWEI με τρία εκπληκτικά smartphones

Ο χειμώνας επιτέλους τελείωσε, ο καιρός βελτιώνεται και το γενικότερο κλίμα δείχνει μια τάση ανανέωσης για τον περισσότερο κόσμο, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα από τις τελευταίες περίεργες και δύσκολες χρονιές. Στο πλαίσιο αυτής της ανανέωσης δεν είναι λίγοι αυτοί που αναζητούν μια αλλαγή που θα την βιώνουν απόλυτα στην καθημερινότητα τους και αυτή δεν είναι άλλη από την αγορά ενός νέου smartphone.

Δεν χώρα χωρά αμφιβολία ότι στη σημερινή εποχή το smartphone είναι το απόλυτο εργαλείο στα χέρια κάθε χρήστη για να κρατά επαφή με τον κόσμο, να επικοινωνεί, να χαλαρώνει, να διασκεδάζει, να εργάζεται, αλλά και να απαθανατίζει τις σημαντικότερες στιγμές του. Γι’ αυτόν τον λόγο οι απαιτήσεις από ένα smartphone γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες, τόσο από πλευράς επιδόσεων, όσο και στον τομέα της εμφάνισης.

Η HUAWEI έχει αποδείξει διαχρονικά ότι αφουγκράζεται πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών, γνωρίζει τον τρόπο για να καινοτομεί και να προσφέρει πρωτοποριακές συσκευές υψηλού επιπέδου, θέτοντας νέους κανόνες στην βιομηχανία που βρίσκουν μιμητές μετά από μήνες ή και χρόνια. Πιστή σε αυτήν την φιλοσοφία, η εταιρεία έχει να προτείνει αυτόν τον καιρό μια τριάδα συσκευών που καλύπτουν τα θέλω κάθε χρήστη.

huawei-p50-pro-n-1.jpg

HUAWEI P50 Pro

Ανέκαθεν οι σειρές HUAWEI P ήταν ταυτισμένες με τις καινοτομίες για τον τομέα της mobile Φωτογραφίας και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, και το HUAWEI P50 Pro δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Μάλιστα, αυτή τη φορά η εταιρεία ανεβάζει τον πήχυ ακόμα πιο ψηλά προσφέροντας την πιο εξελιγμένη φωτογραφική εμπειρία που έχουμε δει ποτέ σε smartphone, αλλά και μια νέα σχεδιαστική φιλοσοφία για το module της κάμερας στο πίσω μέρος που πλέον γίνεται κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα του.

Ο μοναδικός Dual-Matrix Camera σχεδιασμός είναι ένας διπλός δακτύλιος που φιλοξενεί την πρώτη Dual-Matrix κάμερα, την Super Main κάμερα, τον αισθητήρα Multi-Spectrum και τους φακούς RGB και monochrome. Ενισχυμένο με τις τεχνολογίες True-Chroma Shot, XD Fusion Pro με νέο σύστημα Super Colour Filter, True Chroma Engine και Super HDR, οι λήψεις των φωτογραφιών και των videos πηγαίνουν σε ένα πραγματικά νέο υψηλότατο επίπεδο καθαρότητας, λεπτομέρειας, αληθοφάνειας και ζωηρότητας σε οποιαδήποτε συνθήκη φωτισμού. Το κυριότερο είναι ότι η HUAWEI προσφέρει πανίσχυρες επιδόσεις κάμερας χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να παιδευτεί με πολύπλοκες ρυθμίσεις, απλά βγάζει το smartphone και απαθανατίζει αυτό που του τράβηξε την προσοχή έχοντας το κεφάλι του ήσυχο ότι το HUAWEI P50 Pro θα κάνει όλη την ζόρικη δουλειά για μια τέλεια λήψη. Είτε πρόκειται για ολοζώντανα πορτραίτα, είτε για πανοραμικές λήψεις τοπίων, είτε για πολύ κοντινές λήψεις αντικειμένων - λουλουδιών κλπ., θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα όχι μόνο όταν το κοιτάς στην εντυπωσιακή οθόνη του HUAWEI P50 Pro, αλλά και στην μεγάλη οθόνη του υπολογιστή σου.

huawei-p50-pro-n.jpg

Μιλώντας για την οθόνη του HUAWEI P50 Pro δεν περιμένεις τίποτα λιγότερο από το καλύτερο. Η εταιρεία έχει τοποθετήσει μια 3D curved οθόνη OLED μεγέθους 6.6’’ που δένει αρμονικά στο υπόλοιπο σώμα της συσκευής για μια all-screen εμπειρία σε ανάλυση FHD+ (2700 x 1228) με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και πλήρη κάλυψη της χρωματικής γκάμας P3 (1.07 δισ. χρώματα). Η παρακολούθηση ταινιών, videos, φωτογραφιών, αλλά και η απλή καθημερινή περιήγηση στα social media και το Internet είναι μια πραγματική απόλαυση, ενώ οι gamers θα επωφεληθούν από τον υψηλότατο ρυθμό απόκρισης στην αφή (300Hz) για ανταγωνιστικό gameplay. Ειδικά για τον τομέα του entertainment, τα νέα ηχεία stereo μετατρέπουν το HUAWEI P50 Pro σε σταθμό για κάθε ευχάριστο διάλειμμα που θέλεις να κάνεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Στο hardware του HUAWEI P50 Pro κρύβεται πανίσχυρος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 888, 8GB μνήμη RAM και αποθηκευτικός χώρος 128GB/256GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας NM, για μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης χωρίς κολλήματα, χωρίς υπερθέρμανση και με έξυπνη ενεργειακή διαχείριση για να μην μένεις ποτέ από μπαταρία. Η τελευταία έχει χωρητικότητα 4360mAh για να σου βγάζει άνετα την ημέρα χωρίς να αναζητάς τον φορτιστή HUAWEI SuperCharge, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο και μάλιστα προσφέρει δυνατότητα φόρτισης σε ισχύ 66W ή ασύρματης φόρτισης σε ισχύ 50W!

Το HUAWEI P50 Pro είναι ένα smartphone που θα το λατρέψεις με την πρώτη ματιά και θα σε κερδίσει με τον premium σχεδιασμό του, την εξαιρετική οθόνη του, το πανίσχυρο hardware, την πρωτοποριακή κάμερα και τη μεγάλη αυτονομία του. Το κατάλληλο εργαλείο για την καθημερινότητα του κάθε power user!

huawei-p50-pocket-n-1.jpg

HUAWEI P50 Pocket

Για όσους αναζητούν κάτι πέρα από τα συνηθισμένα και καλοκοιτάζουν τα foldables, η νέα πρόταση της HUAWEI έρχεται και πάλι να αποδείξει πως η εταιρεία γνωρίζει πως να εξελίσσεται σε κάθε προϊόντική κατηγορία. Το HUAWEI P50 Pocket μιλά πραγματικά από μόνο του. Ένα αναδιπλούμενο clamshell smartphone που σε αφήνει με το στόμα ανοικτό όταν το κοιτάς.

Η HUAWEI κατάφερε να διατηρήσει την κατασκευή του P50 Pocket σε πολύ συμμαζεμένες διαστάσεις (μόλις 15.2mm πάχος διπλωμένο και 7.2mm ανοικτό) σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, χάριν στον μοναδικά σχεδιασμένο και ιδιαίτερα ανθεκτικό μεντεσέ που επιτρέπει στη συσκευή να ξεδιπλώνεται σε πλήρη έκταση με ευκολία για να αποκαλύψει την εντυπωσιακή εύκαμπτη εσωτερική OLED οθόνη του. Η τελευταία εκτείνεται στις 6.9’’ και προσφέρει ανάλυση FHD+ (2790 x 1188) με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz για μια πεντακάθαρη κινηματογραφική εμπειρία θέασης ακόμη και όταν έχεις μισοδιπλωμένη την συσκευή σου. Στην εξωτερική πλευρά έχει τοποθετηθεί ακόμα μία κυκλική OLED οθόνη αφής 1.04’’ που σου επιτρέπει να έχεις άμεση πρόσβαση σε μια σειρά πληροφοριών (καιρός, ειδοποιήσεις κλπ.), να διαχειριστείς την μουσική αναπαραγωγή ή ακόμη και να βγάλεις φωτογραφίες ή videos χρησιμοποιώντας την κύρια πίσω κάμερα!

Το γεγονός ότι το HUAWEI P50 Pocket ενσωματώθηκε στην P Series δεν είναι τυχαίο, καθώς η εταιρεία θέλησε με αυτόν τον τρόπο να τονίσει πως παρά την διαφορετικότητα στον σχεδιασμό πρόκειται για ένα πανίσχυρο smartphone από πλευράς επιδόσεων, εφάμιλλο του HUAWEI P50 Pro. Πέρα από το ισχυρό hardware και την μεγάλη αυτονομία, αξίζει να αναφέρουμε ότι στο τριπλό σύστημα κάμερας συμπεριλαμβάνεται ο αισθητήρας UltraSpectrum που «βλέπει» στο σκοτάδι πράγματα που δεν πιάνει το ανθρώπινο μάτι!

Το HUAWEI P50 Pocket δεν είναι απλά ένα ακόμη αναδιπλούμενο smartphone. Θέτει νέους κανόνες στην κατηγορία από πλευράς σχεδιασμού, επιδόσεων, αυτονομίας και φωτογραφικών δυνατοτήτων!

huawei-nova-9se-n.jpg

HUAWEI nova 9SE

Η πιο φρέσκια νεανική πρόταση της εταιρείας είναι το ολοκαίνουργιο HUAWEI nova 9SE, ένα smartphone που απευθύνεται στον σύγχρονο δημιουργό περιεχομένου για ποσταρίσματα σε κοινωνικά δίκτυα (stories, videos, φωτογραφίες κλπ.) και vlogging. Εξοπλισμένο με πανίσχυρη κάμερα 108MP και προηγμένες λειτουργίες για να εκφράζεις την δημιουργικότητα και την φαντασία σου σε κάθε στιγμή της ημέρας, το HUAWEI nova 9SE σε διευκολύνει αφάνταστα να μοιραστείς την καθημερινότητα και την τέχνη σου με το κοινό χωρίς εκπτώσεις.

Ξεχωρίζει για τον πανέμορφο σχεδιασμό του, την εργονομική κατασκευή, την μεγάλη και πολύ εντυπωσιακή οθόνη 6.78’’ FHD+ με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, τις υψηλές επιδόσεις που επαναπροσδιορίζουν την mid-range κατηγορία, αλλά και την μεγάλη αυτονομία του. Στο πακέτο του συμπεριλαμβάνεται φορτιστής HUAWEI SuperCharge ισχύος 66W που γεμίζει πλήρως την μπαταρία του μέσα σε 36 λεπτά, επομένως, δεν θα ανησυχείς ποτέ πως θα ξεμείνεις όταν συμβαίνει κάτι σημαντικό για εσένα ή όταν παίζεις τα αγαπημένα mobile games σου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr και Huawei Community.

Loading