Η GIGABYTE παρουσιάζει τα νέα AORUS 17, AORUS 15 Gaming Laptops και AERO 14 OLED Super-thin Creator Laptops

Η GIGABYTE παρουσιάζει τα AORUS 17, AORUS 15 και AERO 14 OLED, μια νέα βελτιστοποιημένη σειρά laptop για υψηλή ισχύ και φορητότητα. Οι τρεις νέες προσθήκες έρχονται τώρα να προστεθούν στις ναυαρχίδες AORUS 17X, AORUS 15X και AERO 16 OLED στη σειρά laptop 2023 της GIGABYTE, η οποία παρουσιάστηκε νωρίτερα στη CES 2023. Διαθέτοντας τους πρόσφατους επεξεργαστές τόσο απ την Intel όσο και από την NVIDIA σε έναν κομψό και φορητό σχεδιασμό, τα AORUS 17 and AORUS 15 παρέχουν ισχυρές επιδόσεις με μέγιστη συνολική ισχύ γραφικών (TGP) για τους enthusiasts που θέλουν να παίρνουν τα παιχνίδια τους μαζί τους εν κινήσει, ενώ το AERO 14 OLED είναι προσαρμοσμένο για τους δημιουργούς, συνδυάζοντας τη φορητότητα με μια απόλυτα ακριβή οθόνη χρωμάτων.

Πάρτε το παιχνίδι μαζί σας με το AORUS 17 & AORUS 15

Τόσο ο AORUS 17 όσο και ο AORUS 15 προσφέρουν ισχυρές gaming επιδόσεις σε ένα λεπτό προφίλ που τροφοδοτούνται από τους επεξεργαστές Intel 13ης γενιάς i7 της σειράς H και τις NVIDIA GeForce RTX 4070 laptop GPU με πλήρη πρόσβαση στη μέγιστη ισχύ 140W TGP με τεχνολογία Dynamic Boost. Αυτά τα φορητά powerhouses διαθέτουν το βελτιωμένο σύστημα ψύξης WINDFORCE Infinity που μπορεί να διαχειριστεί έως και 160W θερμικής ισχύος σχεδιασμού (TDP), ώστε να διασφαλίζεται η βέλτιστη απόδοση ακόμη και όταν λειτουργούν στη μέγιστη ισχύ. Όσον αφορά τις σημαντικά αναβαθμισμένες επιδόσεις της οθόνης, οι ταχύτατοι ρυθμοί ανανέωσης 240Hz σε ανάλυση 1440p επιτρέπουν μια ομαλή και ζωντανή εμπειρία gaming. Η ουσία του gaming αντικατοπτρίζεται τόσο στην εσωτερική ισχύ της συσκευής όσο και στον εξωτερικό σχεδιασμό. Το κομψό περίβλημα τονίζεται περαιτέρω με τον μυστηριώδη σχεδιασμό και τη φωτεινή μπάρα RGB Light Bar για μια εκλεπτυσμένη αισθητική gaming.

Be Fast and Fabulous with AERO 14 OLED

Το AERO 14 OLED είναι η τελευταία έκδοση του εξαιρετικά λεπτού και ελαφρού laptop της GIGABYTE για δημιουργούς. Ο όμορφα συμπαγής σχεδιασμός του σασί από αλουμίνιο unibody που έχει φρεζαριστεί με CNC στεγάζει εντυπωσιακές επιδόσεις, που τροφοδοτούνται από τον επεξεργαστή Intel Core i7-13700H και την NVIDIA GeForce RTX 4050 laptop GPU. Η πλατφόρμα NVIDIA Studio ενισχύει περαιτέρω την αποδοτικότητα με τις δημιουργικές εφαρμογές, επιτρέποντας στους χρήστες να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Η οθόνη OLED 2.8K προσφέρει πιστή απεικόνιση και τέλεια ακρίβεια χρωμάτων χάρη στην εργοστασιακή βαθμονόμηση X-Rite 2.0 και την επικύρωση Pantone. Το πάνελ OLED είναι επίσης πιστοποιημένο από την TÜV Rheinland Eyesafe και την SGS, διασφαλίζοντας ότι η οθόνη είναι άνετη στη χρήση με χαμηλές εκπομπές μπλε φωτός, διατηρώντας παράλληλα τη χρωματική απόδοση και τη φωτεινότητα.

Loading