up_icon
Samsung Home Cinema

Η Samsung ανακοινώνει νέα μοντέλα τηλεοράσεων στις σειρές Neo QLED, Lifestyle και OLED

18 Μαρτίου 2022 Techgear Team

Η Samsung ανακοινώνει νέα μοντέλα τηλεοράσεων  στις σειρές Neo QLED, Lifestyle και OLED

Η Samsung παρουσιάζει την πολυαναμενόμενη σειρά τηλεοράσεων για το 2022 που περιλαμβάνει τη ναυαρχίδα της σειράς Neo QLED 8K, τις Lifestyle τηλεοράσεις της Samsung και φυσικά, τη νέα Samsung OLED. Με επίκεντρο τη φιλοσοφία «Οθόνες παντού, οθόνες για όλους», οι πιο πρόσφατες καινοτομίες οθόνης ενισχύουν την εμπειρία ψυχαγωγίας με μεγαλύτερο εύρος επιλογών στις τεχνολογίες αιχμής και το σχεδιασμό τους, ώστε οι θεατές να απολαμβάνουν τις εξατομικευμένες εμπειρίες που επιθυμούν.

Neo QLED 8K

Η σειρά τηλεοράσεων Neo QLED 8K αποτελεί την κορυφαία προσθήκη στο premium χαρτοφυλάκιο της Samsung με τεχνολογία χρώματος και αντίθεσης επόμενου επιπέδου. Η εμβληματική σειρά τηλεοράσεων προσφέρει μια δυναμική εμπειρία θέασης με πρωτοποριακή τεχνολογία οθόνης και την πιο ζωντανή εικόνα σε τηλεόραση Samsung μέχρι σήμερα.

Οι θεατές μπορούν να βυθιστούν στην εκπληκτική λεπτομέρεια της ανάλυσης 8K, που δεν επηρεάζεται από την ποιότητα περιεχομένου, χάρη στον επεξεργαστή Neural Quantum Processor 8K με τεχνολογία AI. Με τη λειτουργία 8K Eco System, οι χρήστες μπορούν απλώς να συνδέσουν το Samsung Galaxy S22 με την τηλεόρασή τους και να αναπαράγουν περιεχόμενο, που έχει καταγραφεί σε ανάλυση 8K, σε οποιαδήποτε οθόνη Samsung Neo QLED 8K.

  • Ισχυρή επεξεργασία: Είτε κατά την παρακολούθηση εντυπωσιακών κινηματογραφικών σκηνών σε αργή ταχύτητα, είτε ενός αθλητικού γεγονότος με αγωνιώδη δράση, ο επεξεργαστής Neural Quantum Processor 8K της Samsung συνεπαίρνει τους θεατές με την καθηλωτική, αναβαθμισμένη ανάλυση 8K και την πιο ζωντανή εικόνα που έχει υπάρξει ποτέ.

  • Απόλυτη αντίθεση και φωτεινότητα, χάρη στα MiniLEDs, που είναι κατά 1/40 μικρότερα από τα τυπικά LED, για μεγαλύτερη πυκνότητα και εντυπωσιακά βελτιωμένη αντίθεση όταν συνδυάζονται με τον επεξεργαστή Neural Quantum Processor 8K. Για ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση της απόδοσης, η νέα σειρά τηλεοράσεων διαθέτει επεξεργασία σήματος 14-bit και αντι-ανακλαστική επίστρωση, που μειώνει τις ανεπιθύμητες αντανακλάσεις και τους περισπασμούς.

  • Παράγοντες μορφής εντυπωσιακού σχεδιασμού με το μοναδικό Infinity One Design που διαθέτει ένα πολύ λεπτό πάνελ, με βάθος που κυμαίνεται από 15,2 mm έως 18,1 mm, φινιρισμένο με ανοξείδωτο χάλυβα.

  • Αισθαντική εμπειρία ήχου με πολυκαναλικό ήχο 6.2.4 και ισχύ 90W. Το μοντέλο τηλεόρασης Samsung QN900B εμπλουτίζει την εμπειρία θέασης με ανεπανάληπτη αίσθηση ήχου, ενώ προσφέρει ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με ένα Samsung soundbar. Για πρώτη φορά στον κόσμο, διατίθεται ενσωματωμένη ασύρματη σύνδεση Smart TV με Soundbar Dolby Atmos.

Η σειρά Samsung Neo QLED 8K 2022 διαθέτει τρεις νέες σειρές – QN900, QN800 και QN700 και θα είναι διαθέσιμη στα ακόλουθα μεγέθη οθόνης: 65’’, 75’’ & 85’’ για τις σειρές QN800 & QN900 και 55’’, 65’’ & 75’’ για τη σειρά QN700.

samsung-s95b.jpg


Lifestyle TVs

Οι τηλεοράσεις διαδραματίζουν ολοένα και σημαντικότερο ρόλο μέσα στο σπίτι, ενώ αυξάνεται και η ζήτηση για επιλογές εξατομίκευσης. Το χαρτοφυλάκιο Lifestyle τηλεοράσεων της Samsung προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά συναρπαστικών εξελίξεων, εμπλουτίζοντας την εμπειρία θέασης και την αισθητική του σπιτιού.

Φέτος, η τηλεόραση The Frame πηγαίνει την τέχνη στο επόμενο επίπεδο. Η νέα οθόνη Matte Display της Samsung μειώνει σε μεγάλο βαθμό το εφέ καθρεφτίσματος και τις αντανακλάσεις, προσφέροντας μία βελτιωμένη εμπειρία θέασης. Η οθόνη Matte Display διαχέει το φως σε διάφορες γωνίες και κατευθύνσεις, εισάγοντας μια ανάγλυφη επιφάνεια, ώστε να αποτρέπει τη μείωση στην ποιότητα της εκλαμβανόμενης εικόνας που προκαλείται από το έντονο φως της ημέρας ή την αντανάκλαση του φωτισμού σε σκοτεινό περιβάλλον.

Η τηλεόραση The Frame περιλαμβάνει το ενημερωμένο Art Store που διευκολύνει την περιήγηση στο περιεχόμενο, επιτρέποντας στους συνδρομητές να έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 1.600 έργα τέχνης από διάσημους φορείς. Μέσω του μοντέλου The Frame 2022, οι καταναλωτές μπορούν πλέον να απολαμβάνουν δωρεάν δοκιμή 2 μηνών, η οποία έχει επεκταθεί σε σχέση με τον 1 μήνα που ίσχυε μέχρι πρότινος.

Η τηλεόραση The Serif έρχεται με ματ φινίρισμα για να συνδυάζεται άψογα με την οθόνη Matte Display, αναδεικνύοντας την εμβληματική σχεδίαση και προσδίδοντας μία πιο premium εμφάνιση και αίσθηση.

Η τηλεόραση The Sero, επίσης μέρος του χαρτοφυλακίου Lifestyle TV της Samsung, διαθέτει μια σειρά από αναβαθμισμένες λειτουργίες. Έρχεται με οθόνη Matte Display και νέες έξυπνες λειτουργίες για βελτιωμένη εμπειρία κάθετης οθόνης.

Ακόμα, η οθόνη Matte Display των τηλεοράσεων Lifestyle 2022 έχει χαρακτηριστεί «Glare-Free» από την εταιρεία Underwriters Laboratories (UL), μια κορυφαία ανεξάρτητη εταιρεία ασφάλειας στον κλάδο της επιστήμης. Η αναγνώριση της UL επικυρώνει το χαρακτηρισμό «Glare-Free» (Reflection Glare Free/Discomfort Glare Free / Disability Glare Free) αξιολογώντας τα προϊόντα σε σχέση με το πρότυπο δοκιμής Unified Glare Rating (UGR) που έχει οριστεί από τη Διεθνή Επιτροπή Φωτισμού (International Commission on illumination).

Η τηλεόραση The Frame 2022 θα είναι διαθέσιμη σε μεγέθη οθόνης 32”, 43”, 50”, 55”, 65”, 75” και 85”, η The Serif σε μεγέθη οθόνης 43”, 50”, 55” και 65” και η The Sero σε μέγεθος 43".

Samsung OLED

Διευρύνοντας ακόμα περισσότερο την ιδέα «οθόνες παντού, οθόνες για όλους», η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της για το 2022 με την εισαγωγή της Samsung OLED (S95B), δίνοντας στους θεατές ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία να επιλέξουν την τεχνολογία που ταιριάζει στις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.

Η Samsung OLED συνδυάζει την κορυφαία απόδοση του επεξεργαστή Neural Quantum Processor 4Κ, τις έξυπνες εμπειρίες της πλατφόρμας Tizen με τις απίστευτες εμπειρίες ήχου του Samsung Object Tracking Sound και του Q-Symphony με Dolby Atmos. Όλα αυτά περικλείονται σε ένα λεπτό σχεδιασμό LaserSlim.

Τροφοδοτούμενη από τον επεξεργαστή Neural Quantum που είναι ενσωματωμένος στα κορυφαία μοντέλα Neo QLED της Samsung, το μοντέλο S95 διαθέτει επίσης ενισχυτή φωτεινότητας OLED και αντιληπτική χρωματική απεικόνιση, προφέροντας φωτεινότερα, πιο ακριβή σημεία και πιο ρεαλιστικά, ζωντανά χρώματα.

Η νέα Samsung OLED ξεπερνά την απλή έννοια της τεχνολογίας panel, προσφέροντας μια πολύ πιο αναβαθμισμένη εμπειρία οθόνης ​​από αυτή που ήταν διαθέσιμη μέχρι σήμερα στις τηλεοράσεις OLED και δίνοντας στους καταναλωτές μία επιπλέον επιλογή.

Η Samsung S95B θα είναι διαθέσιμη σε μεγέθη 55" και 65" από τον Μάιο..

Techgear Team

ΣΧΟΛΙΑ
read more

Samsung 6G Forum: Παρακολουθήστε ζωντανά το πρώτο συνέδριο για τα δίκτυα 6G

13 Μαΐου 2022 Techgear Team

Η Samsung ανακοινώνει τη διοργάνωση του πρώτου Samsung 6G Forum (S6GF), που διεξάγεται διαδικτυακά. Το Forum, με θέμα «The Next Hyper-Connected Experience for All», χωρίζεται σε δύο μέρη και μεταδίδεται ζωντανά...

Samsung Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4 στα πρώτα renders τους

12 Μαΐου 2022 Christos Elpidis

Μαζεμένες οι διαρροές για τα νέας γενιάς foldables της Samsung, με τον γνωστό και έγκριτο leakster OnLeaks να δημοσιεύει ανεπίσημα renders των Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4 σε συνεργασία με τις ιστοσελίδες ...

Samsung: Το μέλλον της τεχνολογίας Micro LED σε τρία νέα μοντέλα της οθόνης The Wall

10 Μαΐου 2022 Techgear Team

Η Samsung παρουσιάζει το μέλλον της τεχνολογίας Micro LED στη διεθνή έκθεση Integrated Systems Europe (ISE) 2022 στη Βαρκελώνη, με τρία νέα μοντέλα της υπερσύγχρονης οθόνης της, The Wall. 2022 The Wall – ...

Η Samsung αποκαλύπτει τα ευρήματα της έρευνας της για τα δίκτυα 6G

09 Μαΐου 2022 Techgear Team

Η Samsung δημοσίευσε τη Λευκή Βίβλο που αναπτύσσει το όραμα της εταιρείας για την εξασφάλιση παγκόσμιων ζωνών συχνοτήτων 6G, την τεχνολογία επικοινωνίας επόμενης γενιάς. Η Λευκή Βίβλος με τίτλο «6G Spectrum: ...

Samsung Internet 17.0: Διαθέσιμη η νέα έκδοση του mobile web browser

04 Μαΐου 2022 Techgear Team

Η Samsung κυκλοφόρησε επίσημα σήμερα το Samsung Internet 17.0, μια νέα αναβάθμιση του προγράμματος περιήγησης της Samsung που εισάγει λειτουργίες απορρήτου και ασφάλειας με επίκεντρο τον χρήστη. Η τελευταία ...

Samsung: Ανακοίνωσε τον πρώτο αποθηκευτικό χώρο UFS 4.0

04 Μαΐου 2022 Christos Elpidis

Η Samsung ετοιμάζεται για το λανσάρισμα των foldables νέας γενιάς για το 2022 και μία από τις καινοτομίες που θα δούμε σε αυτά θα είναι η ενσωμάτωση αποθηκευτικού χώρου νέας τεχνολογίας. Η εταιρεία ανακοίνωσε ...

Samsung Galaxy A53 5G Review: Στον δρόμο για να γίνει ακόμη ένα best seller

03 Μαΐου 2022 Christos Elpidis

Όταν η Samsung έπαιρνε την απόφαση να σοβαρευτεί στην mid-range κατηγορία, αναβαθμίζοντας σημαντικά την οικογένεια Galaxy A, καταργώντας τη σειρά Galaxy J και αλλάζοντας την τιμολογιακή πολιτική της, κατάφερε ...

Samsung Smart Monitor: Ξεπέρασε το 1 εκατ. πωλήσεις

19 Απριλίου 2022 Techgear Team

Η Samsung ανακοίνωσε σήμερα ότι οι συνολικές πωλήσεις της σειράς Smart Monitor ξεπέρασαν τις ένα εκατομμύριο συσκευές παγκοσμίως. Οι νέες οθόνες καθολικής χρήσης (do-it-all) της Samsung υποστηρίζουν το Smart ...

Samsung 6G Forum: Η πρώτη συζήτηση για την ανάδειξη των τεχνολογιών επικοινωνίας επόμενης γενιάς

13 Απριλίου 2022 Techgear Team

Η Samsung προαναγγέλλει τη διοργάνωση του πρώτου Samsung 6G forum, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαΐου 2022, ενώ από σήμερα ξεκινά η δυνατότητα online εγγραφών για την επερχόμενη εκδήλωση. Με κεντρικό θέμα ...

Samsung: Ακολουθεί την Apple και στο πρόγραμμα self-repair

01 Απριλίου 2022 Christos Elpidis

Όταν πέρυσι η Apple αποφάσιζε να δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να επιδιορθώνουν μόνοι τους τα iPhone 12 και iPhone 13 αποστέλλοντας τους εξαρτήματα, εργαλεία και οδηγίες χρήσης, η πλειοψηφία του κόσμου της ...

Loader
techgear_icon