up_icon
Samsung Home Cinema

Η Samsung ανακοινώνει νέα μοντέλα τηλεοράσεων στις σειρές Neo QLED, Lifestyle και OLED

18 Μαρτίου 2022 Techgear Team

Η Samsung ανακοινώνει νέα μοντέλα τηλεοράσεων  στις σειρές Neo QLED, Lifestyle και OLED

Η Samsung παρουσιάζει την πολυαναμενόμενη σειρά τηλεοράσεων για το 2022 που περιλαμβάνει τη ναυαρχίδα της σειράς Neo QLED 8K, τις Lifestyle τηλεοράσεις της Samsung και φυσικά, τη νέα Samsung OLED. Με επίκεντρο τη φιλοσοφία «Οθόνες παντού, οθόνες για όλους», οι πιο πρόσφατες καινοτομίες οθόνης ενισχύουν την εμπειρία ψυχαγωγίας με μεγαλύτερο εύρος επιλογών στις τεχνολογίες αιχμής και το σχεδιασμό τους, ώστε οι θεατές να απολαμβάνουν τις εξατομικευμένες εμπειρίες που επιθυμούν.

Neo QLED 8K

Η σειρά τηλεοράσεων Neo QLED 8K αποτελεί την κορυφαία προσθήκη στο premium χαρτοφυλάκιο της Samsung με τεχνολογία χρώματος και αντίθεσης επόμενου επιπέδου. Η εμβληματική σειρά τηλεοράσεων προσφέρει μια δυναμική εμπειρία θέασης με πρωτοποριακή τεχνολογία οθόνης και την πιο ζωντανή εικόνα σε τηλεόραση Samsung μέχρι σήμερα.

Οι θεατές μπορούν να βυθιστούν στην εκπληκτική λεπτομέρεια της ανάλυσης 8K, που δεν επηρεάζεται από την ποιότητα περιεχομένου, χάρη στον επεξεργαστή Neural Quantum Processor 8K με τεχνολογία AI. Με τη λειτουργία 8K Eco System, οι χρήστες μπορούν απλώς να συνδέσουν το Samsung Galaxy S22 με την τηλεόρασή τους και να αναπαράγουν περιεχόμενο, που έχει καταγραφεί σε ανάλυση 8K, σε οποιαδήποτε οθόνη Samsung Neo QLED 8K.

  • Ισχυρή επεξεργασία: Είτε κατά την παρακολούθηση εντυπωσιακών κινηματογραφικών σκηνών σε αργή ταχύτητα, είτε ενός αθλητικού γεγονότος με αγωνιώδη δράση, ο επεξεργαστής Neural Quantum Processor 8K της Samsung συνεπαίρνει τους θεατές με την καθηλωτική, αναβαθμισμένη ανάλυση 8K και την πιο ζωντανή εικόνα που έχει υπάρξει ποτέ.

  • Απόλυτη αντίθεση και φωτεινότητα, χάρη στα MiniLEDs, που είναι κατά 1/40 μικρότερα από τα τυπικά LED, για μεγαλύτερη πυκνότητα και εντυπωσιακά βελτιωμένη αντίθεση όταν συνδυάζονται με τον επεξεργαστή Neural Quantum Processor 8K. Για ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση της απόδοσης, η νέα σειρά τηλεοράσεων διαθέτει επεξεργασία σήματος 14-bit και αντι-ανακλαστική επίστρωση, που μειώνει τις ανεπιθύμητες αντανακλάσεις και τους περισπασμούς.

  • Παράγοντες μορφής εντυπωσιακού σχεδιασμού με το μοναδικό Infinity One Design που διαθέτει ένα πολύ λεπτό πάνελ, με βάθος που κυμαίνεται από 15,2 mm έως 18,1 mm, φινιρισμένο με ανοξείδωτο χάλυβα.

  • Αισθαντική εμπειρία ήχου με πολυκαναλικό ήχο 6.2.4 και ισχύ 90W. Το μοντέλο τηλεόρασης Samsung QN900B εμπλουτίζει την εμπειρία θέασης με ανεπανάληπτη αίσθηση ήχου, ενώ προσφέρει ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με ένα Samsung soundbar. Για πρώτη φορά στον κόσμο, διατίθεται ενσωματωμένη ασύρματη σύνδεση Smart TV με Soundbar Dolby Atmos.

Η σειρά Samsung Neo QLED 8K 2022 διαθέτει τρεις νέες σειρές – QN900, QN800 και QN700 και θα είναι διαθέσιμη στα ακόλουθα μεγέθη οθόνης: 65’’, 75’’ & 85’’ για τις σειρές QN800 & QN900 και 55’’, 65’’ & 75’’ για τη σειρά QN700.

samsung-s95b.jpg


Lifestyle TVs

Οι τηλεοράσεις διαδραματίζουν ολοένα και σημαντικότερο ρόλο μέσα στο σπίτι, ενώ αυξάνεται και η ζήτηση για επιλογές εξατομίκευσης. Το χαρτοφυλάκιο Lifestyle τηλεοράσεων της Samsung προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά συναρπαστικών εξελίξεων, εμπλουτίζοντας την εμπειρία θέασης και την αισθητική του σπιτιού.

Φέτος, η τηλεόραση The Frame πηγαίνει την τέχνη στο επόμενο επίπεδο. Η νέα οθόνη Matte Display της Samsung μειώνει σε μεγάλο βαθμό το εφέ καθρεφτίσματος και τις αντανακλάσεις, προσφέροντας μία βελτιωμένη εμπειρία θέασης. Η οθόνη Matte Display διαχέει το φως σε διάφορες γωνίες και κατευθύνσεις, εισάγοντας μια ανάγλυφη επιφάνεια, ώστε να αποτρέπει τη μείωση στην ποιότητα της εκλαμβανόμενης εικόνας που προκαλείται από το έντονο φως της ημέρας ή την αντανάκλαση του φωτισμού σε σκοτεινό περιβάλλον.

Η τηλεόραση The Frame περιλαμβάνει το ενημερωμένο Art Store που διευκολύνει την περιήγηση στο περιεχόμενο, επιτρέποντας στους συνδρομητές να έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 1.600 έργα τέχνης από διάσημους φορείς. Μέσω του μοντέλου The Frame 2022, οι καταναλωτές μπορούν πλέον να απολαμβάνουν δωρεάν δοκιμή 2 μηνών, η οποία έχει επεκταθεί σε σχέση με τον 1 μήνα που ίσχυε μέχρι πρότινος.

Η τηλεόραση The Serif έρχεται με ματ φινίρισμα για να συνδυάζεται άψογα με την οθόνη Matte Display, αναδεικνύοντας την εμβληματική σχεδίαση και προσδίδοντας μία πιο premium εμφάνιση και αίσθηση.

Η τηλεόραση The Sero, επίσης μέρος του χαρτοφυλακίου Lifestyle TV της Samsung, διαθέτει μια σειρά από αναβαθμισμένες λειτουργίες. Έρχεται με οθόνη Matte Display και νέες έξυπνες λειτουργίες για βελτιωμένη εμπειρία κάθετης οθόνης.

Ακόμα, η οθόνη Matte Display των τηλεοράσεων Lifestyle 2022 έχει χαρακτηριστεί «Glare-Free» από την εταιρεία Underwriters Laboratories (UL), μια κορυφαία ανεξάρτητη εταιρεία ασφάλειας στον κλάδο της επιστήμης. Η αναγνώριση της UL επικυρώνει το χαρακτηρισμό «Glare-Free» (Reflection Glare Free/Discomfort Glare Free / Disability Glare Free) αξιολογώντας τα προϊόντα σε σχέση με το πρότυπο δοκιμής Unified Glare Rating (UGR) που έχει οριστεί από τη Διεθνή Επιτροπή Φωτισμού (International Commission on illumination).

Η τηλεόραση The Frame 2022 θα είναι διαθέσιμη σε μεγέθη οθόνης 32”, 43”, 50”, 55”, 65”, 75” και 85”, η The Serif σε μεγέθη οθόνης 43”, 50”, 55” και 65” και η The Sero σε μέγεθος 43".

Samsung OLED

Διευρύνοντας ακόμα περισσότερο την ιδέα «οθόνες παντού, οθόνες για όλους», η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της για το 2022 με την εισαγωγή της Samsung OLED (S95B), δίνοντας στους θεατές ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία να επιλέξουν την τεχνολογία που ταιριάζει στις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.

Η Samsung OLED συνδυάζει την κορυφαία απόδοση του επεξεργαστή Neural Quantum Processor 4Κ, τις έξυπνες εμπειρίες της πλατφόρμας Tizen με τις απίστευτες εμπειρίες ήχου του Samsung Object Tracking Sound και του Q-Symphony με Dolby Atmos. Όλα αυτά περικλείονται σε ένα λεπτό σχεδιασμό LaserSlim.

Τροφοδοτούμενη από τον επεξεργαστή Neural Quantum που είναι ενσωματωμένος στα κορυφαία μοντέλα Neo QLED της Samsung, το μοντέλο S95 διαθέτει επίσης ενισχυτή φωτεινότητας OLED και αντιληπτική χρωματική απεικόνιση, προφέροντας φωτεινότερα, πιο ακριβή σημεία και πιο ρεαλιστικά, ζωντανά χρώματα.

Η νέα Samsung OLED ξεπερνά την απλή έννοια της τεχνολογίας panel, προσφέροντας μια πολύ πιο αναβαθμισμένη εμπειρία οθόνης ​​από αυτή που ήταν διαθέσιμη μέχρι σήμερα στις τηλεοράσεις OLED και δίνοντας στους καταναλωτές μία επιπλέον επιλογή.

Η Samsung S95B θα είναι διαθέσιμη σε μεγέθη 55" και 65" από τον Μάιο..

Techgear Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΣΧΟΛΙΑ
read more

Samsung Galaxy S23: Δείτε όλα τα unboxing και promo videos για τις νέες ναυαρχίδες

02 Φεβρουαρίου 2023 Christos Elpidis

Λίγες ώρες μετά την επίσημη παρουσίαση της σειράς Samsung Galaxy S23, η εταιρεία προχώρησε στην δημοσίευση των δικών της hands-on και promo videos για τις σημαντικότερες λειτουργίες που θα απολαύσουν όσοι ...

Samsung Galaxy Book3 Series: Επίσημα η νέα σειρά premium laptops με στόχο τα...MacBook

02 Φεβρουαρίου 2023 Christos Elpidis

Εκτός από τα Samsung Galaxy S23, η εταιρεία αποκάλυψε στο Unpacked Event και τα τέσσερα νέα laptops της σειράς Galaxy Book3 Pro δείχνοντας ότι θέλει να ανταγωνιστεί την Apple και σε αυτόν τον τομέα. Το ...

Η Samsung δείχνει το μέλλον των foldables με έναν νέο μεντεσέ 360°

01 Φεβρουαρίου 2023 Christos Elpidis

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη φυσικά στην παρουσίαση της σειράς Samsung Galaxy S23 και των νέων laptops της εταιρείας με οθόνη OLED (Samsung Galaxy Book3), αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να ρίξουμε μια ματιά ...

Samsung: Οι νέες έξυπνες λύσεις ψηφιακής σήμανσης στην ISE 2023

31 Ιανουαρίου 2023 Techgear Team

Η Samsung παρουσιάζει το μέλλον της βιώσιμης ψηφιακής σήμανσης στην έκθεση Integrated Systems Europe (ISE) 2023 στη Βαρκελώνη, με νέες τεχνολογίες και οικολογικές προσπάθειες, στο πλαίσιο της νέας ...

Samsung Odyssey Neo G7 43": Το πρώτο Mini-LED Flat Gaming Monitor

26 Ιανουαρίου 2023 Techgear Team

Η Samsung ανακοίνωσε την παγκόσμια κυκλοφορία του Odyssey Neo G7 (όνομα μοντέλου: G70NC), του πρώτου επίπεδου μοντέλου Mini-LED της εταιρείας, προσθέτοντας έναν νέο παράγοντα μορφής στην κορυφαία στον κλάδο ...

Η Samsung ετοιμάζει OLED panels αφής και για τα νέα laptops της

25 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Η Samsung σκοπεύει να επεκτείνει την χρήση των προηγμένων OLED panels αφής που χρησιμοποιεί στα smartphones της και στην κατηγορία των laptops, καθώς το τμήμα Samsung Display ανακοίνωσε την έναρξη της μαζικής ...

Samsung Galaxy S23 Ultra: Δείτε το σε unboxing video!

23 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Για την επόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένο το πρώτο Unpacked Event της χρονιάς όπου θα γνωρίσουμε επίσημα τη σειρά Galaxy S23, αλλά για ακόμα μία φορά έχουμε μάθει και δει ήδη σχεδόν τα πάντα για τα νέα ...

Samsung Galaxy S23: Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και των τριών μοντέλων!

18 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Unpacked Event της χρονιάς για την παρουσίαση της σειράς Galaxy S23, αλλά ήδη γνωρίζουμε τα περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά των τριών μοντέλων και ...

Samsung ISOCELL HP2: Ο νέος αισθητήρας 200MP που θα δούμε στο Galaxy S23 Ultra

17 Ιανουαρίου 2023 Techgear Team

Η Samsung παρουσίασε τον πιο πρόσφατο αισθητήρα εικόνας 200 megapixel (MP), τον ISOCELL HP2, με βελτιωμένη τεχνολογία pixel και μεγάλη χωρητικότητα, που εξασφαλίζει στα premium smartphones του αύριο εκπληκτικές...

Samsung Galaxy Buds2 Pro και Galaxy Watch5: Σημαντική ενημέρωση λογισμικού

16 Ιανουαρίου 2023 Techgear Team

Η Samsung ανακοίνωσε τις νέες ενημερώσεις λογισμικού στις συσκευές Galaxy Buds2 Pro και στη σειρά Galaxy Watch, που αναβαθμίζει την αποτύπωση περιεχομένου για τους χρήστες του οικοσυστήματος Galaxy. Τα Samsung ...

Loader
please wait
techgear_icon