Android smartphone με διπλή οθόνη από την Imerj!

Αυτή τη στιγμή, το μοναδικό dual-screen Android smartphone που κυκλοφορεί στην αγορά είναι το Kyocera Echo, αλλά η Imerj έστειλε στην ιστοσελίδα Engadget ένα δικό της πρωτότυπο που πραγματικά εντυπωσιάζει.

Imerj Dual-Screen Android Smartphone Prototype

Το πρωτότυπο dual-screen Android smartphone διαθέτει δύο οθόνες 4'' AMOLED ανάλυσης 800 x 960 (συνδέονται με ένα απλό σύνδεσμο), επεξεργαστή dual-core TI OMAP, μνήμη RAM 1GB DDR3, κάμερα 5MP που λειτουργεί ταυτόχρονα ως εμπρόσθια και οπίσθια, και αποθηκευτικό χώρο 32GB, ο οποίος μελλοντικά θα ανέλθει στα 128GB!

Η συσκευή χρησιμοποιεί λειτουργικό σύστημα Android 2.3 Gingerbread με ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον, έτσι ώστε να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δύο οθόνες, για πραγματικό multitasking. Η μπαταρία του είναι 1750mAh, αλλά δε γνωρίζουμε πόση αυτονομία μπορεί να δώσει σε μια συσκευή με δύο οθόνες.

Τέλος, όταν είναι ανοικτό έχει πάχος μόλις 7mm (!), ενώ διπλωμένο παραμένει αρκετά λεπτό, τηρουμένων των αναλογιών, με πάχος περίπου 13.5mm.

Δε γνωρίζουμε πότε θα είναι διαθέσιμο στην αγορά, αλλά δεν πρόκειται απλά για ακόμα ένα concept, αφού η Imerj έχει ήδη κυκλοφορήσει το promo video!


Imerj 2-in-1 Smartpad by TechGear

[πηγή Engadget]
Loading