up_icon
Displays Headsets Sony

INZONE: Το νέο brand για οθόνες και gaming περιφερειακά της Sony

29 Ιουνίου 2022 Techgear Team

INZONE: Το νέο brand για οθόνες και gaming περιφερειακά της Sony

Η Sony ανακοίνωσε την INZONE – ένα νέο brand gaming περιφερειακών για PC gamers, που οξύνει τις αισθήσεις τους και μεγιστοποιεί τις ικανότητές τους. Οι οθόνες INZONE διαθέτουν απίστευτη, υψηλής ανάλυσης και υψηλής δυναμικής εμβέλειας εικόνα, ενώ τα ακουστικά προσφέρουν ανώτερο ήχο και 360 Spatial Sound for Gaming. Αυτό το νέο brand υιοθετεί την τεχνογνωσία της Sony ως πρωτοπόρου στην οπτικοακουστική τεχνολογία, παρέχοντας χαρακτηριστικά που θα μεταφέρουν τους παίκτες στη δράση, με απόλυτη συγκέντρωση. Σχεδιασμένα για εξαιρετικές αποδόσεις, τα προϊόντα INZONE επιτρέπουν στον παίκτη να εισέλθει σε ένα καθηλωτικό περιβάλλον, οδηγώντας τον σε ένα νικηφόρο τέλος.

sony-inzone-displays.jpg

Επισκόπηση των gaming monitor

Το ολοκαίνουριο gaming monitor INZONE M9 με HDR προσφέρει ανάλυση 4K και υψηλή αντίθεση με Full Array Local Dimming, για παίκτες που αναζητούν την καλύτερη εμπειρία όταν παίζουν παιχνίδια με λεπτομέρειες, σε βαθύ μαύρο και φωτεινότητα. Οι παίκτες μπορούν επίσης να προσβλέπουν σε ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, τεχνολογία IPS και χρόνο απόκρισης 1ms GtG (Grey to Grey) για πιο γρήγορες αντιδράσεις. Επιπλέον, το gaming monitor INZONE M3 προσφέρει υψηλό ρυθμό ανανέωσης 240Hz, Full HD, με 1ms GtG (Grey to Grey) και τεχνολογίες variable refresh rate, επιτρέποντας στους παίκτες να αντιλαμβάνονται με ακρίβεια τις κινήσεις των αντιπάλων τους στα shooter παιχνίδια.

Σχεδιασμένα για να ταιριάζουν σε μοναδικά στυλ παιχνιδιού

Η μοναδικά σχεδιασμένη τρίποδη βάση με χαμηλό βάθος παρέχει απόλυτη άνεση στο gaming, ενώ βελτιστοποιεί τον ελεύθερο χώρο του γραφείου, για περιφερειακά. Με το μικρό αποτύπωμα της οθόνης, οι παίκτες μπορούν εύκολα να τοποθετήσουν ένα πληκτρολόγιο υπό γωνία και ένα μεγάλο mousepad γύρω ή κάτω από την οθόνη. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ρυθμιζόμενο ύψος και κλίση, επιλογή χρωμάτων φωτισμού πίσω από την οθόνη και δυνατότητα διαχείρισης καλωδίων για πιο καθαρό setup.

Χαρακτηριστικά για gameplay

Διαθέτοντας Auto KVM Switch (Auto USB Hub Switch), οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν έως και δύο υπολογιστές από ένα μόνο πληκτρολόγιο, ποντίκι και headset συνδεδεμένα στην οθόνη. Με τη λειτουργία εικόνας παιχνιδιού FPS, η φωτεινότητα και η αντίθεση βελτιστοποιούνται για να προβάλλονται ακόμη πιο καθαρά οι αντίπαλοι. Επιπλέον, η λειτουργία Black Equalizer επιτρέπει την ανάδειξη λεπτομερειών ακόμα και σε σκιές.

sony-inzone-headsets-1.jpg

Επισκόπηση των gaming headset

Η νέα σειρά θα διαθέτει δύο νέα ασύρματα headset, το INZONE H9 με διάρκεια μπαταρίας 32 ωρών και το INZONE H7 με διάρκεια μπαταρίας 40 ωρών, μαζί με ένα ενσύρματο headset, το INZONE H3. Και τα τρία μοντέλα είναι εξοπλισμένα με ένα ευέλικτο flip-up μικρόφωνο με λειτουργία σίγασης, που επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν αβίαστα μέσα στο παιχνίδι με τα μέλη της ομάδας τους.

Η δράση στο προσκήνιο με το Precise Target Detection

Το 360 Spatial Sound for Gaming της Sony, που ενεργοποιείται από το λογισμικό υπολογιστών INZONE Hub, δημιουργεί spatial sound από πολυκάναλα σήματα ήχου, όπως οραματίζονταν οι δημιουργοί του παιχνιδιού. Αυτή η ακριβής μετατροπή του ήχου ενισχύει την αίσθηση του χώρου, επιτρέποντας στον παίκτη να ακούει με ακρίβεια βήματα και κινήσεις. Με την εφαρμογή για smartphone «360 Spatial Sound Personalizer», οι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα να ρυθμίσουν το Spatial Sound ανάλογα με το σχήμα του αυτιού τους, για πραγματικά εξατομικευμένο παιχνίδι.

H προηγμένη τεχνολογία βελτιστοποιεί την ακουστική

Αναπτυγμένα με την τεχνογνωσία της Sony στην τεχνολογία ακουστικών, τα διαφράγματα των INZONE H9 και INZONE H7 έχουν και τα δύο μοναδικό σχήμα που επιτρέπει στα ακουστικά να αναπαράγουν ήχους εξαιρετικά υψηλής συχνότητας με υψηλή συμμόρφωση, καθώς και αυθεντικές χαμηλές συχνότητες για καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού.

Αγωγοί στο περίβλημα των INZONE H9, INZONE H7 και INZONE H3 ελέγχουν και βελτιστοποιούν την αναπαραγωγή ήχου χαμηλής συχνότητας για ισχυρά μπάσα που κάνουν τους βαθιούς ήχους να φαίνονται απίστευτα αληθινοί.

Παιχνίδι για ώρες, με άνεση

Το φαρδύ, μαλακό μαξιλάρι του headband μεταφέρει το βάρος ομοιόμορφα στο κεφάλι του παίκτη για πολύωρη άνεση. Τα ακουστικά έχουν σχεδιαστεί ώστε να ελαχιστοποιούν την πίεση στα αυτιά του παίκτη βελτιστοποιώντας την επαφή με το πλαϊνό τμήμα του κεφαλιού τους.

Εξουδετέρωση θορύβου και λειτουργία Ambient Sound

Από θορυβώδεις ψύκτρες και ανεμιστήρες υπολογιστών, μέχρι εργασίες έξω από το σπίτι, το INZONE H9 διαθέτει πολλαπλά μικρόφωνα εξουδετέρωσης θορύβου που κρατούν μακριά τυχόν ενοχλητικούς θορύβους που επηρεάζουν την απόδοση του παίκτη. Για να ενισχύσει την εμπειρία gaming, η Sony έχει ενσωματώσει την ίδια τεχνολογία Dual Noise Sensor Technology που χρησιμοποιείται στα κορυφαία στη βιομηχανία ακουστικά της σειράς 1000X, για ανίκητο gaming. Δεν θα χαθούν ποτέ σημαντικοί ήχοι περιβάλλοντος, όπως μια τηλεφωνική κλήση, το κουδούνι της πόρτας ή ένας συνεργάτης που μιλάει, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, με τη λειτουργία Ambient Sound.

Διαλειτουργικότητα για καλύτερο παιχνίδι

Perfect for PlayStation 5

Η οθόνη INZONE M9 παρέχει Auto HDR Tone Mapping, το οποίο λειτουργεί με τις κονσόλες PlayStation 5 για να αναγνωρίζει αυτόματα την οθόνη κατά την αρχική ρύθμιση και να βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις HDR. Επιπλέον, η οθόνη θα μεταβεί αυτόματα στη Λειτουργία Κινηματογράφου όταν παρακολουθείτε ταινίες στο PlayStation 5 και στη Λειτουργία Παιχνιδιού, όταν παίζετε παιχνίδια.

Τα INZONE H9 και INZONE H7 περιλαμβάνουν ένδειξη στην οθόνη, ώστε οι παίκτες να μπορούν εύκολα να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις στα ακουστικά τους και να δουν τις ρυθμίσεις να αντικατοπτρίζονται στην οθόνη τους στο Control Center του PlayStation 5. Και τα δύο ακουστικά διαθέτουν επίσης ρύθμιση ισορροπίας παιχνιδιού και συνομιλίας, επιτρέποντας στους παίκτες να αλλάζουν την ισορροπία έντασης μεταξύ του ήχου του παιχνιδιού και της συνομιλίας από τα ακουστικά. Έρχονται επίσης πλούσια σε χαρακτηριστικά, όπως η υποστήριξη του Tempest 3D AudioTech, το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να απολαμβάνουν τους καθηλωτικούς ήχους, όταν παίζουν με καλύτερη αίσθηση χώρου.

Λογισμικό υπολογιστή INZONE Hub: εξατομικεύστε το παιχνίδι σας

Το λογισμικό INZONE Hub της Sony για υπολογιστές δημιουργήθηκε για τον έλεγχο των οθονών και των ακουστικών INZONE, επιτρέποντας στους χρήστες να εξατομικεύουν την εμπειρία τους προσαρμόζοντας ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένης μιας ποικιλίας ρυθμίσεων ήχου και εικόνας.

Λαμβάνοντας υπόψιν τη βιωσιμότητα

Το υλικό συσκευασίας των προϊόντων της Sony είναι χωρίς πλαστικό και χρησιμοποιεί μόνο ανακυκλωμένα υλικά και μη υφασμένη κυτταρίνη, αντικατοπτρίζοντας τη δέσμευση της Sony να μειώσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των προϊόντων και των πρακτικών της.

sony-inzone-display.jpg


Χαρακτηριστικά των gaming monitor INZONE

INZONE M9: 27-inch 4K/144Hz Gaming Monitor

  • Το INZONE M9 διαθέτει ανάλυση 4K και υψηλή αντίθεση με Full Array Local Dimming με πιστοποίηση DisplayHDR 600 και κάλυψη άνω του 95% του χρωματικού χώρου DCI-P3, παρέχοντας υπέροχες λεπτομέρειες, βαθύ μαύρο καθώς και ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων.

  • Ρυθμός ανανέωσης έως 144 Hz, τεχνολογία IPS, χρόνος απόκρισης 1ms GtG (Gray to Gray) με τεχνολογία variable refresh rate, όπως NVIDIA G-SYNC Compatible και VRR με πρότυπο HDMI 2.1.

INZONE M3: 27-inch Full HD/240Hz Gaming Monitor

  • Ρυθμός ανανέωσης έως 240 Hz, τεχνολογία IPS, χρόνος απόκρισης 1ms GtG (Gray to Gray) με τεχνολογία variable refresh rate, όπως NVIDIA G-SYNC Compatible και VRR με πρότυπο HDMI 2.1

  • Διαθέτει πιστοποίηση DisplayHDR 400, κάλυψη χρωματικού χώρου sRGB99% και υποστήριξη 1,07 δισεκατομμυρίων χρωμάτων, παρέχοντας μια ζωντανή εμπειρία παιχνιδιού με πλούσια χρώματα

sony-inzone-headsets.jpg


Χαρακτηριστικά των INZONE gaming headset

  • INZONE H9: Ασύρματο Gaming Headset με εξουδετέρωση θορύβου: Ακριβής εντοπισμός στόχου με 360 Spatial Sound for Gaming και προηγμένη τεχνολογία που βελτιστοποιεί την ακουστική, πολύωρο παιχνίδι με άνετο headband και earpad, εξουδετέρωση θορύβου και λειτουργία Ambient Sound. Με 32 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας και ταχεία φόρτιση 10 λεπτών που προσφέρει χρόνο παιχνιδιού έως και μία ώρα

  • INZONE H7: Ασύρματο Gaming Headset: Ακριβής εντοπισμός στόχου με 360 Spatial Sound for Gaming και προηγμένη τεχνολογία που βελτιστοποιεί την ακουστική, πολύωρο παιχνίδι με άνετο headband και earpad. Με 40 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας10 και ταχεία φόρτιση 10 λεπτών που προσφέρει χρόνο παιχνιδιού έως και μία ώρα

  • INZONE H3: Ενσύρματο Gaming Headset: Ακριβής εντοπισμός στόχου με 360 Spatial Sound for Gaming και προηγμένη τεχνολογία που βελτιστοποιεί την ακουστική, πολύωρο παιχνίδι με άνετο headband και earpad.

Διαθεσιμότητα

INZONE gaming monitors

  • INZONE M9: Διαθέσιμο μέσα στο 2022

  • INZONE M3: Πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα μέσα στο 2022

INZONE gaming headsets

Τα νέα INZONE gaming headset θα είναι διαθέσιμα τον Ιούλιο σε εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της Sony.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε:

https://www.sony.gr/electronics/inzone-gaming-gear 


*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Techgear Team

ΣΧΟΛΙΑ
read more

Samsung Odyssey Ark: Η πρώτη κυρτή οθόνη gaming 55'' διαθέσιμη παγκοσμίως

17 Αυγούστου 2022 Techgear Team

Η Samsung ανακοίνωσε την παγκόσμια κυκλοφορία του Odyssey Ark, της πρώτης κυρτής οθόνης gaming 55 ιντσών και βαθμό καμπυλότητας 1000R στον κόσμο, εισάγοντας μια εντελώς καινούργια μορφή τεχνολογίας στην ...

AOC V5 Series: Νέες οικιακές οθόνες για κάθε ανάγκη από €269

27 Ιουλίου 2022 Techgear Team

Η εξειδικευμένη στις οθόνες AOC, ανακοινώνει τις νέες οθόνες της σειράς V5, ιδανικές για οικιακούς χρήστες ή μαθητές που θέλουν να αναβαθμίσουν την οθόνη του οικιακού τους γραφείου με στιλ: Τα μοντέλα της ...

AOC GAMING U28G2XU2: Το 4Κ gaming γίνεται ακόμα πιο προσιτό

12 Ιουλίου 2022 Techgear Team

Η AGON by AOC– μια από τις κορυφαίες μάρκες οθονών gaming και αξεσουάρ πληροφορικής στον κόσμο – παρουσιάζει την AOC GAMING U28G2XU2, μια νέα οθόνη 28”, διάδοχο της U28G2XU. Χάρη στον απίστευτα γρήγορο ρυθμό ...

Philips 34E1C5600HE: Νέο μοντέλο ιδανικό για τηλεργασία

29 Ιουνίου 2022 Techgear Team

Ένα νέο μοντέλο έρχεται να προστεθεί στο πλούσιο χαρτοφυλάκιο της Philips Monitors – ένα μοντέλο που πληροί όλα τις νέες προδιαγραφές για βίντεο κλήσεις: η Philips 34E1C5600HE. Αυτό το μοντέλο της Philips ...

Samsung ViewFinity S8: Η νέα σειρά οθονών για επαγγελματίες χρήστες

21 Ιουνίου 2022 Techgear Team

Η Samsung ανακοίνωσε σήμερα την παγκόσμια κυκλοφορία της ViewFinity S8 (S80PB), της οθόνης υψηλής ανάλυσης που δημιουργήθηκε ειδικά για τους δημιουργικούς επαγγελματίες, όπως δημιουργούς περιεχομένου, γραφίστες...

AOC AGON PRO AG344UXM: Η νέα ultrawide Mini LED οθόνη 34'' για απαιτητικούς gamers

16 Ιουνίου 2022 Techgear Team

Η AGON by AOC παρουσιάζει την AGON PRO AG344UXM, μια υπερευρεία οθόνη 34” με εκπληκτικά χαρακτηριστικά: οπίσθιο φωτισμό MiniLED με 1152 διαβαθμίσεις της έντασης για να επιτύχετε εντυπωσιακά υψηλό επίπεδο ...

HP Z Series: Τα νέα πανίσχυρα laptops και οθόνες της εταιρείας

14 Ιουνίου 2022 Techgear Team

Η HP Inc. ανακοίνωσε τα νέα mobile workstations ZBook, HP ZBook Studio G9 και HP ZBook Fury G9, δύο νέες οθόνες Z, το νέο docking station Thunderbolt G4 καθώς και εργαλεία που βοηθούν στην επιτάχυνση της ...

Philips 5000 Series: Δύο νέες οθόνες για εργασία και gaming

09 Ιουνίου 2022 Techgear Team

Μεταξύ των πιο πρόσφατων και των διαχρονικών μοντέλων της Philips, η σειρά 5000 καλωσορίζει δύο νέα προϊόντα που έρχονται να υποστηρίξουν όλους τους χρήστες κατά τη διάρκεια της εργασίας τους και κατά τον ...

Samsung Odyssey Neo G8: Το πρώτο 4K gaming monitor στον κόσμο με panel 240Hz

06 Ιουνίου 2022 Techgear Team

Η Samsung ανακοίνωσε την παγκόσμια διαθεσιμότητα της σειράς gaming monitors για το 2022, Odyssey G85NB, G75NB και G40B, ενισχύοντας την ηγετική θέση του μοντέλου στην αγορά, για παροχή ακόμη πιο καθηλωτικής και...

AOC AGON PRO AG274QS: Τρομερή ταχύτητα και καθαρή εικόνα για eSports επαγγελματίες

03 Ιουνίου 2022 Techgear Team

Η AGON by AOC – μια από τις κορυφαίες μάρκες οθονών gaming και αξεσουάρ πληροφορικής στον κόσμο, προσθέτει στο χαρτοφυλάκιο της AGON PRO, την 27'' AGON PRO AG274QS, μια gaming οθόνη υψηλής ταχύτητας και με...

Loader
techgear_icon