Η Konami ανακοίνωσε επετειακές συλλογές Castlevania, Contra και arcade για παιχνιδοκονσόλες

Η Konami γιορτάζει τα 50 χρόνια ιστορίας ανακοινώνοντας τρείς νέες συλλογές που βασίζονται σε ιστορικά παιχνίδια της εταιρείας και θα κυκλοφορήσουν για PS4, Xbox One, Windows PC (μέσω Steam) και Nintendo Switch.

Η πρώτη από αυτές ονομάζεται Arcade Classics και περιλαμβάνιε τα Haunted Castle, A-Jax, Gradius, Gradius 2, Life Force, Thunder Cross, Scramble και TwinBee. Θα κυκλοφορήσει στις 18 Απριλίου σε ψηφιακή μορφή και σε τιμή $20.

Στις αρχές του καλοκαιριού θα δούμε το Castlevania: Anniversary Collection και θα περιλαμβάνει 8 τίτλους, αλλά μέχρι στιγμής έχουν αποκαλυφθεί οι τέσσερις από αυτούς: Castlevania (NES), Castlevania 2: Belmont's Revenge (Game Boy), Castlevania 3: Dracula's Curse (NES) και Super Castlevania 4 (SNES).

Την ίδια περίοδο αναμένεται και το Contra: Anniversary Collection επίσης με 8 τίτλους, εκ των οποίων έχουν επιβεβαιωθεί οι εξής: Contra (arcade), Super Contra (arcade), Super C (NES) και Contra 3: The Alien Wars (SNES).

Η Konami αναφέρει ότι όλες οι συλλογές θα συνοδεύονται από βιβλίο σε ψηφιακή μορφή με παραλειπόμενα, σχέδια που δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα και συνεντεύξεις με μέλη της ομάδας ανάπτυξης.

Ρίξτε μια ματιά και στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας για την επέτειο των 50 ετών.

[via]

Loading