Τον περασμένο μήνα, η LEAGOO εγκαινίασε το Ευρωπαϊκό κέντρο service και τώρα η εταιρεία ανακοινώνει τα σχέδια της για το project LEAGOO CARE, με το οποίο σκοπεύει να παρέχει service σε τοπικό επίπεδο μέσα στα επόμενα 1-3 χρόνια. Η βάση του Ευρωπαϊκού κέντρου service της εταιρείας βρίσκεται στην Πολωνία και ανοίγει τις πύλες τους την 1η Φεβρουαρίου.

Για τους περισσότερους πελάτες, το γρήγορο και αποτελεσματικό service αποτελεί πολύ σημαντικό παράγοντα μετά την αγορά ενός smartphone. Δυστυχώς, πολλοί κατασκευαστές, ειδικά αυτοί που στηρίζονται στις online πωλήσεις, δεν παρέχουν υποστήριξη για τέτοιες υπηρεσίες σε τοπικό επίπεδο και ο κόσμος δεν μπορεί να απευθυνθεί κάπου για να επισκευάσει την συσκευή του, με αποτέλεσμα να προχωρά στην αγορά καινούργιου smartphone. Γι' αυτό η LEAGOO αποφάσισε να στήσει τοπικά κέντρα service για τους χρήστες σε όλο τον κόσμο, κάτι πραγματικά σπάνιο για κατασκευαστή αυτού του βεληνεκούς χωρίς φυσική παρουσία στα καταστήματα.

Το πρώτο Ευρωπαϊκό κέντρο υποστήριξης στην Πολωνία παρέχει υπηρεσίες σε όλους τους Ευρωπαίους πελάτες της LEAGOO και η εταιρεία υπόσχεται επιδιόρθωση μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες αφότου γίνει η παραλαβή. Φυσικά, δεν υπάρχει κανένα θέμα δασμών αφού πρόκειται για ενδοκοινοτική συναλλαγή. Επιπλέον, η εγγύηση που δίνει η LEAGOO για τα smartphones της είναι 2ετής.

Ακολουθούν σύντομα τα αντίστοιχα κέντρα σε Ρωσία και Νιγηρία, ενώ σε βάθος τριετίας θα ξεφυτρώσουν κέντρα service σε πολλές χώρες ανά την υφήλιο.

Κλείνουμε με ορισμένες hot προσφορές σε smartphones της LEAGOO:

Advertisements