Lenovo Legion 2 Pro: Το νέο gaming smartphone παρουσιάζεται στις 8 Απριλίου 2021

Μέσα το Μάρτιο είδαμε τις ASUS, nubia και Black Shark να αποκαλύπτουν τα νέα gaming smartphones τους, παρουσιάζοντας όλες συσκευές με τουμπανιασμένα χαρακτηριστικά, ταχύτατους φορτιστές και τεχνολογίες ψύξης για πολύωρο mobile gaming. Σειρά θα πάρει σε λίγες ημέρες η Lenovo, η οποία έχει στα σκαριά το Lenovo Legion 2 Pro.

Η εταιρεία δημοσίευσε poster στο κινέζικο δίκτυο Weibo όπου επιβεβαιώνει πως θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου gaming smartphone στις 8 Απριλίου 2021 και μάλιστα καυχιέται ότι το Legion 2 Pro θα είναι ο “ήρωας που δίνει τη λύση εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν”.

Δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να εννοεί η εταιρεία, αλλά αξίζει να αναφέρουμε τις φήμες για νέο dual-turbo σύστημα ψύξης με τοποθέτηση δύο μικρών ανεμιστήρων στο εσωτερικό της συσκευής, επεξεργαστή Snapdragon 888, έως 16GB μνήμη RAM και φορτιστή ισχύος 110W για τη μπαταρία με ύπαρξη δύο υποδοχών USB Type-C.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον και αυτό το μοντέλο, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ανθίσει ακόμα η συγκεκριμένη κατηγορία στη χώρα μας. Με την πορεία που έχουν πάρει τα πράγματα, δεν θα αργήσει η εκτόξευση του mobile gaming και εδώ.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading