LG E973 "Optimus G", η quad-core ναυαρχίδα με τη νέα οθόνη True HD IPS+ [Video]

Η LG συνεχίζει να αποκαλύπτει μέσα από videos στην επίσημη (Κορεάτικη) ιστοσελίδα της τα χαρακτηριστικά του LG E973 (Optimus G), το οποίο γνωρίζουμε ήδη ότι θα διαθέτει τον δεύτερης γενιάς quad-core επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 Pro και επεξεργαστή γραφικών Adreno 320, και αυτή τη φορά αποκαλύπτει την τεχνολογία True HD IPS+ που χρησιμοποίησε για τη δημιουργία της οθόνης.

LG True HD IPS+

Σύμφωνα με την εταιρεία, το LG Optimus G θα είναι το πρώτο smartphone με τη νέα φωτιζόμενη οθόνη G2 Touch Hybrid Display, η οποία έχει πιο συμπαγή κατανομή των στρώσεων από τις AMOLED με αποτέλεσμα να είναι 30% λεπτότερη. Το μέγεθος της θα είναι 4.7'' με ανάλυση 1280 x 768 και σε πλήρως λευκή οθόνη με φωτεινότητα 470nits καταναλώνει 70% λιγότερη ενέργεια από τις AMOLED!

Η τεχνολογία αυτή θα χρησιμοποιηθεί και το LG Optimus Vu 2, το δεύτερης γενιάς tabletphone της εταιρείας, ενώ αναμένεται ότι θα τη συναντήσουμε και στα νέα iPhones.

Εξάλλου, η LG τονίζει ότι θα χρησιμοποιήσει μια νέα μπαταρία, κατασκευασμένη στα εργαστήρια της, με 60% μεγαλύτερη απόδοση και 800 κύκλους φόρτισης αντί 500 των αντίστοιχων μπαταριών που χρησιμοποιούνται σήμερα.

Το LG Optimus G (ή όπως αλλιώς θα λέγεται) θα παρουσιαστεί στην επερχόμενη IFA Berlin 2012 και θα κυκλοφορήσει στην Κορέα τον επόμενο μήνα, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο αναμένεται στις αρχές Οκτωβρίου.

[via Engadget]

Loading