LG

LG NANO866NA: Η νέα σειρά τηλεοράσεων NanoCell σε τρία μεγέθη

Η LG παρουσιάζει τις νέες τηλεοράσεις NanoCell NANO866NA 49’’, 55’’ και 65’’, που θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Με απίστευτα ρεαλιστικά και πλούσια χρώματα, οι εικόνες παίρνουν ζωή στη νέα NanoCell TV και χαρίζουν στους θεατές κινηματογραφική εμπειρία θέασης.

Οι καθηλωτικές εικόνες που προσφέρουν, οφείλονται στην τεχνολογία NanoCell που μέσω της χρήσης νανοσωματιδίων απομακρύνει τους ασαφείς χρωματισμούς διασφαλίζοντας καθαρότερα RGB χρώματα, αλλά και στην πλούσια αντίθεση που παρέχει το Nano Black κάνοντας όλες τις σκηνές που προβάλλονται στην οθόνη να μοιάζουν απόλυτα ρεαλιστικές. Οι μεγάλες οθόνες, αποτελούν ιδανική επιλογή στην περίπτωση των NanoCell, αφού τα εξαιρετικά έντονα χρώματα δίνουν ζωή στις εικόνες και προσφέρουν μια κινηματογραφικών προδιαγραφών εμπειρία στο σπίτι.

Η REAL 4K ανάλυση που διαθέτει η NanoCell TV χαρίζει υψηλή ευκρίνεια και φωτεινότητα, ενώ παράλληλα υποστηρίζει τη διεθνή πρότυπη τιμή CM. Στα μοναδικά χαρακτηριστικά των τηλεοράσεων NanoCell έρχεται να προστεθεί ο ισχυρός, έξυπνος επεξεργαστής α7 4K 3ης γενιάς που προσφέρει αξεπέραστη ποιότητα εικόνας και ήχου, ενισχύοντας το σήμα τους. Επιπλέον, το Local Dimming μειώνει τοπικά τον φωτισμό ώστε τα χρώματα και η αντίθεση να είναι ακόμη πιο έντονα.

Η οπτικοακουστική εμπειρία που παρέχουν οι NanoCell τηλεοράσεις απογειώνεται χάρη στο Dolby Vision IQ που ρυθμίζει έξυπνα την αντίθεση του χρώματος ανάλογα με το είδος της ταινίας και τις συνθήκες φωτισμού και το Dolby Atmos που προσφέρει καθηλωτικό ήχο για μέγιστη ψυχαγωγία. Ακόμη, με το FILMMAKER MODE,  οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν κάθε σκηνή, ακριβώς όπως δημιουργήθηκε, αφού ο επεξεργαστής που διαθέτει ρυθμίζει αυτόματα την εικόνα, απενεργοποιώντας την εξομάλυνση της κίνησης για να δημιουργήσει το εφέ εικόνας πλήρους κίνησης. Το απόλυτα ρεαλιστικό αποτέλεσμα συμπληρώνει το HDR που προσαρμόζει τα υποστηριζόμενα βασικά πρότυπα HLG and HDR 10 επιτρέποντας στον χρήστη να απολαμβάνει κάθε προβολή σε HD ανάλυση.

Στις τηλεοράσεις NanoCell, που έχουν διακριθεί με το CES 2020 Βραβείο Καινοτομίας στην κατηγορία Gaming, το παιχνίδι ζωντανεύει μέσα από έναν εικονικό κόσμο καθαρών χρωμάτων που ξεπερνά την πραγματικότητα. Η χαμηλή καθυστέρηση εισόδου, το πρότυπο HDMI 2.1 και το HGiG επιτρέπουν στους παίκτες να απολαμβάνουν βελτιωμένα γραφικά σε πραγματικό χρόνο. Χάρη στο VRR (Variable Refresh Rate) το παιχνίδι αποκτά αψεγάδιαστη ροή με καθαρότερη εικόνα και καλύτερη απόκριση, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα τις καθυστερήσεις και τα φαινόμενα τρεμοπαίγματος.

Tέλος, για όσους λατρεύουν τα sports η NanoCell TV καταφέρνει να πείσει και τους πιο απαιτητικούς, φέρνοντας το γήπεδο στο σπίτι. Οι κινήσεις των παικτών προβάλλονται με μεγάλη λεπτομέρεια, ενώ η λειτουργία Motion φροντίζει να αποτυπώνει κάθε γρήγορη και ανεπαίσθητη κίνηση των παικτών χωρίς θάμπωμα.

Photo Gallery

Loading