Like a Dragon 8 και Like a Dragon Gaiden, τα δύο νέο Yakuza games της SEGA!

Το Like a Dragon: Ishin ήταν μόνο η αρχή. Η SEGA δημοσίευσε πριν από λίγη ώρα νέα trailers για τα αποκαλυπτήρια δύο νέων Yakuza games! Το Like A Dragon 8 συνεχίζει την κύρια σειρά Yakuza, ενώ το Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name είναι η ολοκαίνουργια προσθήκη στην spin-off σειρά με τον Kazuma Kiryu.

Το Like A Dragon 8 αποδεικνύει ότι η SEGA δεν σκοπεύει να συνεχίσει την χρήση της ονομασίας Yakuza και θα δούμε ως πρωταγωνιστές τους Ichiban Kasuga και Kiryu Kazuma (με διαφορετικό μαλλί). Δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την υπόθεση, το gameplay θα έχει τα στοιχεία RPG του Yakuza 7: Like A Dragon ενώ η κυκλοφορία του τοποθετείται μέσα στο 2024 για Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5 και Windows PC.

Από την άλλη, το Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name αναμένεται μέσα στο 2023 με πρωταγωνιστή τον Kiryu και πρακτικά θα κλείσει τα κενά που υπάρχουν στην ιστορία του μεταξύ των Yakuza 6 και Yakuza 7. Το gameplay θα είναι καθαρά action-based, όπως το γνωρίζαμε μέχρι να έρθει το turn-based στυλ στο Yakuza 7.

Loading