Η Microsoft ενσωματώνει likes και mentions στην υπηρεσία Outlook

likes-and-mentions-cropped-1

Η Microsoft συνεχίζει ακάθεκτη τις αναβαθμίσεις για την υπηρεσία Outlook, η οποία ομολογουμένως έχει "σουλουπωθεί" αρκετά τα τελευταία χρόνια, και αυτή τη φορά ενσωματώνει δύο χαρακτηριστικά που δανείστηκε από τα Facebook και Twitter.

likes-and-mentions-cropped-2

Συγκεκριμένα, η εταιρεία πρόσθεσε τη δυνατότητα να κάνεις like ή @mention στα emails, με τις δύο ενέργειες να είναι ορατές μόνο σε αυτούς που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο email thread. Τα likes υποδηλώνουν ότι για κάποιον λόγο σου αρέσει ένα email και προϊδεάζονται οι υπόλοιποι για τη σημαντικότητα του, ενώ με τα @mentions μπορείς να επισημάνεις ένα συγκεκριμένο πρόσωπο (εμφανίζεται η λίστα των επαφών) για να δώσει ιδιαίτερη σημασία στο συγκεκριμένο email, όπως δηλαδή λειτουργεί και στο Twitter.

likes-and-mentions-cropped-3

Οι δύο λειτουργίες έχουν αρχίσει να λανσάρονται για τους χρήστες του Office 365 με ενεργό το Exchange Online, ενώ μέσα στον Οκτώβριο θα εμφανιστούν σε όλους τους χρήστες της σουίτας Office 365. Για τη web έκδοση της υπηρεσίας (Outlook.com) θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τον Δεκέμβριο.

[Microsoft]

 

Loading