Minimoog Model D και Kaossilator εντελώς δωρεάν λόγω κορωνοϊού

Ο εγκλεισμός στο σπίτι έχει οδηγήσει πολλές εταιρείες στο να προσφέρουν δωρεάν κάποιες επί πληρωμή υπηρεσίες ή εφαρμογές τους, με σκοπό να βοηθήσουν τους πολίτες να περάσουν όσο πιο δημιουργικά γίνεται τον χρόνο τους.

Για όσους ασχολούνται με την παραγωγή μουσικής, τα ευχάριστα νέα έρχονται από τις Moog και KORG. Η πρώτη προσφέρει δωρεάν την εφαρμογή Minimoog Model D για συσκευές iOS (κανονική τιμή €14.99), ενώ η δεύτερη το iKaossilator (iOS) και Kaossilator (Android) που κοστίζει €18.99. Η δωρεάν διανομή της τελευταίας ισχύει έως τις 31 Μαρτίου 2020 για συσκευές iOS και έως 20 Μαρτίου 2020 για συσκευές Android, επομένως, θα πρέπει να κινηθείτε γρήγορα εάν σας ενδιαφέρουν. Για το Minimoog Model D δεν έχει ανακοινωθεί χρονοδιάγραμμα.

Minimoog Model D (App Store Link)

Πρόκειται για τον επίσημο προσομοιωτή ενός εκ των πιο διάσημων συνθεσάϊζερ όλων των εποχών. Χρυσή ευκαιρία να το αποκτήσετε από τη στιγμή που είναι δωρεάν.

iKaossilator / Kaossilator (App Store Link / Google Play Link)

Μια διασκεδαστική εφαρμογή για να δημιουργείς εύκολα loops με swipes επάνω στην οθόνη. Προσφέρεται η δυνατότητα για να δουλεύεις επάνω σε αρκετά κανάλια ταυτόχρονα, μεγάλη ποικιλία ειδών μουσικής και εξίσου μεγάλη ποικιλία σε ήχους και προκαθορισμένες λούπες από ντραμς, μπάσα, ακόρντα κλπ. Είναι από τις λίγες σοβαρές εφαρμογές μουσικής για συσκευές Android, επομένως, αξίζει τον κόπο τώρα που είναι διαθέσιμη δωρεάν.

Loading