Mortal Kombat 11 με Rambo εναντίον Terminator στο νέο trailer

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της προσθήκης των Mileena, Rain και Rambo στο roster του Mortal Kombat 11, η NetherRealm Studios δημοσιεύει ένα νέο trailer αφιερωμένο στον John Rambo και μάλιστα τον βλέπουμε σε μια μάχη εναντίον του Terminator.

Σε αυτό διακρίνουμε ότι ο Rambo θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα μεγάλο μαχαίρι και έχει αρκετές θανάσιμες κινήσεις όταν βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τους αντιπάλους του, ενώ μπορεί να αποφεύγει χτυπήματα ρολάρωντας και ταυτόχρονα αρπάζει τα πόδια του αντιπάλου για να εκτελέσει μια λαβή. Δεν λείπει, φυσικά, το fatality που περιλαμβάνει μαχαίρωμα στο πόδι, το στήθος και το λαιμό προτού ολοκληρώσει την κίνηση με ένα βέλος που καρφώνεται στο κεφάλι του θύματος.

Η προσθήκη των Mileena, Rain και Rambo θα πραγματοποιηθεί με την έλευση του Kombat Pack 2 στις 17 Νοεμβρίου 2020 και θα είναι διαθέσιμο για Windows PC, Stadia, PS4, Nintendo Switch και Xbox One, ενώ αργότερα θα το δούμε σε PS5 και Xbox Series X/S.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading