Mortal Kombat 11: Το επίσημο gameplay trailer για την προσθήκη της Mileena!

Καλός ο…John Rambo, αλλά το βαρύ χαρτί του Kombat Pack 2 δεν είναι άλλο από την προσθήκη της Mileena στο ρόστερ του Mortal Kombat 11. Η NetherRealm δημοσίευσε σήμερα το trailer που αφιερώνεται σε μια από τις πιο εμβληματικές μορφές στην ιστορία της σειράς, η οποία είχε σταθερή παρουσίαση από το Mortal Kombat 2 μέχρι το Mortal Kombat X.

Απ’ όσα είδαμε στο trailer, η Mileena θα διατηρήσει την κλασική μωβ εμφάνιση της και αρκετές από τις χαρακτηριστικές κινήσεις της, όπως την τηλεμεταφορά των όπλων της και την εκτόξευση βλημάτων, ενώ για πρώτη φορά αποκτά την ικανότητα να γίνεται αόρατη.

Το Kombat Pack 2 θα είναι διαθέσιμο από τις 17 Νοεμβρίου 2020 για Windows PC, Stadia, PS4, Nintendo Switch και Xbox One, ενώ αργότερα θα το δούμε σε PS5 και Xbox Series X/S.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading