Το Mount & Blade II: Bannerlord έκανε την εμφάνιση του στην E3 2017 κατά τη διάρκεια του PC Gaming Show, με την δημιουργό TaleWorlds Entertainment να δημοσιεύει και δύο εκτενή videos με άφθονο gameplay, αλλά για μια ακόμη φορά να μην ανακοινώνει ημερομηνία κυκλοφορίας για το πολυαναμενόμενο RPG.

Στα νέα στοιχεία του gameplay θα δούμε αναβαθμισμένες τακτικές μάχης, με τους gamers να έχουν πλέον τη δυνατότητα να διαχωρίζουν ή να ενώνουν τις δυνάμεις τους σε διάφορους σχηματισμούς στο πεδίο μάχης και να δίνουν ξεχωριστές διαταγές, όπως για παράδειγμα σχηματισμό άμυνας με τις ασπίδες και έφοδο για το ιππικό.

Επιπλέον αναμένονται μεγάλες βελτιώσεις στην τεχνητή νοημοσύνη του παιχνιδιού με συμπεριφορές που βασίζονται σε γνωστές στρατηγικές που ακολούθησαν μεγάλοι στρατηλάτες, όπως για παράδειγμα ο Μέγας Αλέξανδρος. Οι διοικητές που διαχειρίζεται η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούν να δώσουν εντολές ακόμη και στον ίδιο τον παίκτη για να στήσει ομάδα που θα δράσει σε μικρότερη κλίμακα μέσα στο πεδίο μάχης.

Άλλες προσθήκες αφορούν τη δυνατότητα ελέγχου της διεύθυνσης που θα έχει η ασπίδα για να μπλοκάρεις επιθέσεις, η δυνατότητα χτυπήματος με την ασπίδα και γενικότερα αλλαγές στην εμφάνιση και τη χορογραφία των μαχών.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το Mount & Blade II: Bannerlord μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Advertisements