Mozilla Firefox 56: Η τελευταία έκδοση πριν το Firefox Quantum ενσωματώνει εργαλείο Screenshots κ.ά. [Video]

Η Mozilla κυκλοφόρησε σήμερα την τελευταία έκδοση του Firefox browser πριν την κυκλοφορία του Firefox Quantum το Νοέμβριο, με την οποία φέρνει μικρές αλλά ταυτόχρονα ενδιαφέρουσες αλλαγές. Κυριότερο νέο χαρακτηριστικό του Mozilla Firefox 56 είναι η ενσωμάτωση του εργαλείου για τη λήψη Screenshots για όλους τους χρήστες, το οποίο θα το βρείτε στην μπάρα επάνω δεξιά.

Εξίσου ενδιαφέρουσα λειτουργία είναι το Send Tabs, η οποία σας βοηθά να στέλνετε καρτέλες μεταξύ των διάφορων εκδόσεων του Firefox browser στις συσκευές σας και μάλιστα με end-to-end κρυπτογράφηση για προστασία της ιδιωτικότητάς σας. Η τρίτη σοβαρή αλλαγή αφορά την ταχύτερη συμπλήρωση φόρμας επικοινωνίας, αλλά για την ώρα επηρεάζει μόνο όσους χρησιμοποιούν Αγγλική γλώσσα.

 

Τέλος, έχει αναβαθμιστεί το πρωτόκολλο Safe Browsing στην έκδοση 4, μειώθηκε κατά 20% ο όγκος του αρχείου για την αναβάθμιση του Mozilla Firefox, ανανεώθηκε το μενού ρυθμίσεων και τέθηκε σε λειτουργία η παύση αναπαραγωγής των media σε καρτέλες που δεν βλέπει ο χρήστης.

 

[Mozilla]

Loading